Hoasin Helmi chatbot – asiakaspalvelun apulainen

Helmi chatbot päivystää Hoasin chatissä auttaen sinua hakemiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Pääasiallisesti Helmi vastaa kysymyksiin 24/7, mutta toisinaan Helmi saattaa olla tauolla. Helmi on tällä hetkellä vasta perehdytyksessä.

Helmille jutellessa kannattaa huomioida, että hän ymmärtää parhaiten, jos kysyt yhden lyhyen kysymyksen kerrallaan lyhyellä lauseella. Helmi osaa vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin, kuten "miten haen asuntoa" ja "milloin vuokra pitää maksaa". Suomen kielen monimuotoisuus on kuitenkin haastavaa. Jos et saa Helmiltä heti oikeaa vastausta, kannattaa yrittää uudelleen ja muotoilla kysymys eri tavalla, sekä kiinnittää huomioita oikeinkirjoitukseen.

Helmiä koulutetaan jatkuvasti käytyjen keskustelujen perusteella. Mitä enemmän Helmin kanssa jutellaan, sitä enemmän Helmi oppii. Jos Helmi ei osaa vastata kysymykseesi, ohjaa hän sinut yhteydenottolomakkeelle, voit myös yrittää etsiä vastauksen kysymykseesi nettisivujen yläreunasta löytyvän hakutoiminnon avulla.

Tällä hetkellä Helmi puhuu vain suomea, mutta hänet on tarkoitus laittaa kielikurssille opiskelemaan englantia mahdollisimman pian.