Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Tikkurilaan

25 marraskuuta 2020

Tikkurilan keskustaan osoitteeseen Vehkapolku 10 on valmistumassa ensi vapuksi 162 uutta opiskelijakotia. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 149 yksiötä ja 13 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja vaaleine pintoineen ja vinyylilankkulattioineen. Jokaisessa asunnossa on oma ranskalainen parveke. Kaikkien asukkaiden käytössä on monipuolinen yhteistilakokonaisuus, jossa on mahdollisuus mm. opiskeluun, oleiluun, elokuvan katsomiseen, pyykinpesuun ja saunomiseen.

Vehkapolun opiskelijatalo on osa täysin uutta korttelikokonaisuutta, joka käsittää useita valmistuvia asuintaloja sekä uuden Tikkurilan kirkon. Sijainti Tikkurilan aseman läheisyydessä takaa hyvät ja monipuoliset palvelut sekä erinomaiset julkisen liikenteen kulkuyhteydet.

Vuokraus on aloitettu – hae asuntoa Tikkurilasta nyt

Tikkurilan uusien kotien vuokraaminen aloitetaan nyt ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon vappuna 2021.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit ilmaista kiinnostuksesi täyttämällä hakemuksen päivityslomakkeen ja valitsemalla ”Muokkaan hakemukseni tietoja”. Lomakkeelle voi asettaa vuokrasopimuksen alkupäivämäärän maksimissaan vain neljän kuukauden päähän, joten voit ilmoittaa kiinnostuksesi Vehkapolun kohteeseen erikseen lomakkeen ”Lisätietoja”- kohdassa.

Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen asuntohakemuksella. Asuntohakemuksella voi asettaa vuokrasopimuksen alkupäivämäärän maksimissaan neljän kuukauden päähän, joten ilmoitathan kiinnostuksesi Vehkapolun kohteeseen asuntohakemuksen ”Kommentit ja lisätiedot”- kohdassa.

Katso lisää Vehkapolun asunnoista

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 24-30m2: 550-680 e/kk
  • Perheasunnot 43,5-56m2: 790-890 e/kk

Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle

Asiasanat

hakeminen, perheasunto, yksiö