Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Tapiolaan

7 tammikuuta 2021

Tapiolan keskustaan osoitteeseen Tuuliniitty 1 valmistuu keväällä 2021 puukerrostalo, johon tulee 154 yksiötä ja 11 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat puukuvioista vinyylilankkua, seinät ja keittiön kaapistot valkoiset ja kylpyhuoneissa on mustaa sekä valkoista laattaa. Puupintaiseksi jätetyt katot muistuttavat talon päärakennusmateriaalista.

Massiivipuiset asunnot on rakennettu sisätiloiltaan lähes valmiiksi Kuhmossa tehdasoloissa, joten saapuessaan Tapiolaan asuntoelementit sisälsivät jo esimerkiksi lopulliset pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet. Tapiolassa paikoilleen nostetut puiset elementit muodostavat Suomen toiseksi korkeimman puukerrostalon. Katso videolta millainen oli puun matka taimesta taloksi.

Vuokraus on aloitettu – hae asuntoa Tapiolasta jo nyt

Tapiolan uusien kotien vuokraaminen aloitetaan nyt ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon kesäkuussa 2021.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit ilmaista kiinnostuksesi täyttämällä hakemuksen päivityslomakkeen ja valitsemalla ”Muokkaan hakemukseni tietoja”. Lomakkeelle voi asettaa vuokrasopimuksen alkupäivämäärän maksimissaan vain neljän kuukauden päähän, joten voit ilmoittaa kiinnostuksesi Tuuliniityn kohteeseen erikseen lomakkeen ”Lisätietoja”- kohdassa.

Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen asuntohakemuksella. Asuntohakemuksella voi asettaa vuokrasopimuksen alkupäivämäärän maksimissaan neljän kuukauden päähän, joten ilmoitathan kiinnostuksesi Tuuliniityn kohteeseen asuntohakemuksen ”Kommentit ja lisätiedot”- kohdassa.

Katso lisää Tuuliniityn asunnoista

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 22,5-27m2 568-660 e/kk
  • Perheasunnot 43m2 780-840 e/kk

Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle

Asiasanat

aikataulu, hakeminen, yksiö