Tammikuussa valmistui 303 Hoas-kotia

3 helmikuuta 2020

Herttoniemen Kettutiellä sijaitsevaan uuteen kiinteistöön asukkaat pääsivät muuttamaan perjantaina 31.1.2020. Kuusikerroksisessa talossa on 130 asuntoa, joista 117 yksiötä ja 13 perheasuntoa. Asukkaiden käytössä on yhteiset sauna- ja kerhotilat kattoterassilla, pesutupa ja pyörä- ja lastenvaunuvarastot sekä säilytyskomerot kaikille huoneistoille. Kettutieltä on mainiot kulkuyhteydet esimerkiksi Viikin ja Myllypuron kampuksille. Siilitien metroasema sijaitsee noin kolmen minuutin kävelymatkan päässä.

Remonteista valmistui tammikuussa 173 huoneistoa. Remontoituja opiskelija-asuntoja saatiin 20 Vantaan Jokiniemeen Akanapolulle ja 16 Espoon Otaniemeen Jämeräntaipaleelle. Helsinkiin remontoituja asuntoja valmistui 36 Kannelmäkeen Kitarakujalle ja 85 Haagaan Hopeatielle.

Perusparannuksissa asunnoista uudistettiin keittiöt, pesuhuoneet ja pinnat sekä koko kiinteistön sähköt, vesi- ja viemäriverkostot sekä ilmanvaihto. Samalla huoneistojen pohjaratkaisuja muokattiin vastaamaan paremmin asukkaiden tarpeita. Osa soluasunnoista muutettiin yksiöiksi tai perheasunnoiksi. Myös joitain isoja kaksioita jaettiin yksiöiksi. Hopeatien kiinteistöön saatiin kaikkiaan 23 uutta asuntoa tiloja uudelleen järjestelemällä.

Kitarakuja 1:n remontoituja saunatiloja

Kitarakujalla uudistettiin asuntojen lisäksi asukkaiden yhteiset tilat kuten saunat. 


Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle, Muuttavalle

Asiasanat