Rastilan uusi kohde nyt vuokrattavana

2 heinäkuuta 2020

Retkeilijänkadulle aivan Rastilan metroaseman viereen on valmistumassa uusia opiskelijakoteja. Entinen toimistorakennus on muutettu sadaksi moderniksi Hoas-kodiksi. Suurin osa asunnoista on parvellisia miniyksiöitä.

Kompakteissa 17 neliöisissä ja 3,2 metriä korkeissa yksiöissä on oma rauha ja kaikki normaalit varustelut, mutta elämää voi laajentaa oman huoneiston ulkopuolelle yhteistiloihin, joita löytyy jokaisesta kerroksesta. Kaikissa kerroksissa on yhteiseksi olohuoneeksi tarkoitettu oleskelualue ja yhteiskeittiöitä on muutamassa kerroksessa. Kuntosali ja pesutupa sijaitsevat vieretysten niin, että pyykkien pyöriessä voi helposti käydä tekemässä treenin tai vaihtoehtoisesti pesutuvan oleskelutilassa voi esimerkiksi lukea tenttiin.

Hae asuntoa Rastilasta nyt

Asuntojen vuokraaminen aloitetaan heinäkuun alussa ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon lokakuussa. Jos asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, voit ilmaista kiinnostuksesi täyttämällä hakemuksen päivityslomakkeen

Huomio myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä ja päivitä se tarvittaessa. Pienen yksiön (17m2) kuukausivuokra on 480 e ja vähän isomman (25m2) vuokra 570. Retkeijänkadun kiinteistössä on kolme pariskunnille ja perheille suunnattua asuntoa ja niiiden korkein vuokra on 840 euroa.

Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen asuntohakemuksella

Katso lisää kohteesta Retkeilijänkatu 11


Kategoriat

Hakevalle

Asiasanat

vuokrata, vuokraus, yksiö