Lähde mukaan vaikuttamaan Hoasin tulevaisuuteen

12 syyskuuta 2019

Minkälaista asuminen Hoasilla on? Millaista sen pitäisi olla? Mitkä ja miten tulevaisuuden ilmiöt tulevat vaikuttamaan asumiseen? Mikä on asumiskokemuksessa tärkeintä?

Olemme päivittämässä strategiaamme ja keskiössä on opiskelijan Hoas-kokemus. Haluamme, että uusissa suunnitelmissa kuuluu myös asukkaidemme ääni, minkä vuoksi kaipaamme apuasi. Olisitko halukas osallistumaan sparrausryhmään, jonka tehtävänä on tuoda tuoreita ja monipuolisia ajatuksia ja näkökulmia strategiaa tekevän johtoryhmän avuksi?

Etsimme 8-15 henkilöä, joiden joukossa toivoisimme olevan erilaisissa asunnoissa asuvia uusia sekä pidempään asuneita asukkaita. Arvostamme rohkeita näkemyksiä ja hyvin perusteltuja ajatuksia.

Sparraustyö ajoittuu marraskuun 2019 ja huhtikuun 2020 välille ja sitä tehdään ensisijaisesti sähköisessä työtilassa. Lisäksi ryhmä kutsutaan kerran tai kaksi työpajaan, jossa etukäteen määriteltyjä aiheita pohditaan yhdessä johtoryhmän kanssa. Yhteensä projektiin tulee varata noin 10-15 työtuntia.

Jos palat halusta päästä kehittämään opiskelija-asumista, hae mukaan heti tai viimeistään 15. lokakuuta. Ilmoita halukkuudestasi osoitteeseen hoas[at]hoas.fi. Kerro viestissä nimesi ja osoitteesi.

Jokainen mukaan valittava henkilö saa kiitokseksi 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin sekä todistuksen osallistumisesta Hoasin strategiatyöhön. Osallistumalla saat lisäksi arvokasta kokemusta nykyaikaisen osallistuvan strategiatyön toimintatavoista ja mikä parasta, pääset vaikuttamaan Hoasin tulevaisuuteen!


Kategoriat

Asuvalle

Asiasanat