Korjaustyöt ja asuntotarkastukset keskeytetään

17 maaliskuuta 2020

Kiireettömät korjaustyöt ja maaliskuun asuntotarkastukset keskeytetään

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi keskeytämme välittömästi kaikki kiireettömät asuntojen sisäpuolella tapahtuvat korjaustyöt. Keskeneräiset työt hoidetaan loppuun siten, ettei vika enää haittaa asumista, mikäli asunnossa on edelleen turvallista työskennellä.

Jos asunnossasi on korjaustöitä tai vikoja, jotka eivät vaadi välittömiä toimenpiteitä, harkitse voisitko tehdä vikailmoituksen myöhemmin. Jos asunnossasi on kiireellisiä toimenpiteitä vaativia vikoja ja asunnossa oleskelee sairastunut, altistunut tai karanteenissa oleva henkilö, kerrothan siitä meille vikailmoitusta tehdessäsi.

Keskeytämme lisäksi kaikkien maaliskuussa päättyvien vuokrasopimusten ennakkotarkastukset. Jos vuokrasopimuksesi päättyy 31.3.2020, eikä asunnossasi ole vielä tehty ennakkotarkastusta, ei sitä tulla enää tekemään. Vaikka ennakkotarkastusta ei tehdä, on tämänhetkisessä tilanteessa ensiarvioisen tärkeää, että suoritat asunnossa perusteellisen muuttosiivouksen: muuttosiivousohje

Muista myös nämä poismuuttosi yhteydessä: muistettavaa muutossa

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme erikseen, mikäli myös huhtikuussa päättyvien vuokrasopimusten ennakkotarkastukset perutaan.

Lisätietoja: huolto[at]hoas.fi tai 09 5499 00


Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle, Muuttavalle

Asiasanat