Kaunein opiskelijakoti 2020

20 toukokuuta 2020

Onko sinun opiskelijakotisi Hoasin tai jopa koko Suomen kaunein? Osallistu kilpailuun esittelemällä se ja voita mahtavia palkintoja!

Suomen opiskelija-asumisen toimijat järjestävät yhdessä Suomen kaunein opiskelijakoti 2020 -kilpailun. Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää, että opiskelijan koti voi olla viihtyisä ja kaunis.

Ota kuvat, julkaise ne Instagramissa tarvittavin aihetunnistein ja olet mukana kisassa! Osallistumisaikaa on 3.6. asti, mutta äänestys alkaa heti kun julkaiset kuvasi.

Paikallinen ja kansallinen taso

Kilpailussa järjestetään yhtä aikaa paikalliskilpailu ja kansallinen loppukilpailu. Hoasin paikalliskilpailun osallistujat näet aihetunnisteilla #hoasfi ja #kauneinopiskelijakoti2020 ja äänestä suosikkiasi. Kaikki ehdokaskuvat julkaistaan 4.6. alkaen myös tilillämme hoas_fi. Eniten ääniä saanut voittaa!

Paikalliskilpailuun osallistumalla osallistut automaattisesti loppukilpailuun, jossa asiantuntijaraati valitsee kaikista osallistujista Suomen kauneimman opiskelijakodin 2020!

Näin osallistut

Osallistu kilpailuun ottamalla kodistasi 1-3 kuvaa (yksi postaus), joissa esittelet omaa Suomen kauneinta opiskelijakotiasi. Julkaise kuvasi Instagramissa omalla tililläsi ja merkitse kuvatekstiin aihetunnisteet #hoasfi ja #kauneinopiskelijakoti2020. Voit myös merkitä kuvaan @hoas_fi. Osallistuaksesi kisaan tilisi on oltava julkinen. Lähetän kuvan julkaisun jälkeen vielä nimesi ja kotiosoitteesi meille (hoas_fi) Instagramissa direct-viestinä.

Osallistut automaattisesti myös valtakunnalliseen loppukilpailuun.

Kuka voi osallistua

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Hoasin asunnoissa asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiailla osallistuminen edellyttää holhoojan suostumusta.

Osallistumisaika

Kuva tai kuvasarja tulee julkaista aikavälillä 20.5.-3.6.2020.

Tykkäykset ja kommenttiäänet ratkaisevat voittajan

Kerää sekä tykkäyksiä julkaisuusi että äänestyskommentteja hoas_fi:ssä uudelleen julkaistuun kuvaasi! Kaikki itse julkaisemaasi kuvaan määräajassa tulleet tykkäykset sekä hoas_fi-tilillä julkaistuun kuvaan määräajassa tulleet kommenttiäänet lasketaan yhteen. Voittaja on se, joka saa yhteensä eniten tykkäyksiä ja kommentteja.

Äänestäminen ja äänestysaika

  1. Kuka tahansa Instagramin käyttäjä voi äänestää omalla tililläsi julkaisemaasi kuvaa tykkäämällä siitä 20.5.-3.6.2020. (Kaikki 4.6. klo 9 mennessä annetut tykkäykset huomioidaan.)
  2. Osallistumisajan päätyttyä julkaisemme kaikki kuvat vielä hoas_fi-tilillä 4.6.-10.6.2020. Kuka tahansa Instagramin käyttäjä voi äänestää kuvia kommentoimalla niitä kuvatekstissä kerrotulla numerolla. (Kaikki 11.6. klo 9 mennessä annetut kommentit huomioidaan.)

Palkinnot

Paikalliskilpailussa eniten ääniä saaneen kuvan julkaisija voittaa 100e lahjakortin ekologisten ja eettisten vaihtoehtojen lifestyle-liikkeeseen Nudgeen (lahjakortti käy kivijalkamyymälään sekä verkkokauppaan). Valtakunnallisessa loppukilpailussa voittaja saa 500e lahjakortin Finnish Design Shopiin.

Kaikilla paikalliskilpailuun osallistuneilla on mahdollisuus voittaa valtakunnallinen loppukilpailu. Valtakunnallisen kilpailun voittajan valitsee asiantuntijaraati.

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Hoasin järjestämän paikalliskilpailun tarkemmat säännöt sekä rekisteriselosteen löydät alta.

Katso myös valtakunnallisen loppukilpailun säännöt, sillä osallistut valtakunnalliseen kilpailuun automaattisesti paikalliskilpailun ohessa.

Lisätietoja

Lisätietoja kilpailusta saat tarvittaessa sähköpostilla osoitteesta hoas[at]hoas.fi.

Valtakunnallisen loppukilpaulun säännöt ja muut tiedot kilpailusivulla kauneinopiskelijakoti.net.

 

 


Kategoriat

Asuvalle

Asiasanat

Hoasin paikalliskilpailun säännöt ja rekisteriseloste