Hae Hoasille vaihto-opiskelijoiden asukasisännäksi/-emännäksi! (viim. 26.4.)

11 huhtikuuta 2019

Hoas etsii asukasisäntää/-emäntää (Hoas host) pitämään huolta kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2019 - 31.5.2020 väliselle ajalle. Tavoitteena on neuvoa, olla läsnä ja luoda asumisviihtyvyyttä 220 vaihto-opiskelijan kohteessa Pasilan Junailijankujalla.

Asukasisännät ja -emännät toimivat kahden hengen tiiminä. Tiimin tehtävänä on toimia tutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Hoas hostit ovat läsnä Junailijankujalla, toimivat Hoasin ja vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilöinä auttaen heitä asumiseen liittyvissä kysymyksissä, sekä järjestävät yhteisiä tapahtumia asukkaille ja ylläpitävät Junailijankujan Facebook-sivua.

Vastineeksi työtehtävästä saat korvauksen 300€/kk. Saat myös kansainvälistä työkokemusta ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Työtehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla 1.8.2019 - 31.5.2020. Hoas varaa hostille asunnon talosta, mutta host maksaa vuokran itse.

Sinun tulisi olla

  • reipas, sosiaalinen, ja kansainvälisesti suuntautunut
  • organisointitaitoinen ja oma-aloitteinen
  • erinomainen englannin kielen taidoiltasi
  • Helsinkiä hyvin tunteva tutkinto-opiskelija
  • tottunut tiimityöhön, järjestökokemus esimerkiksi opiskelijajärjestöistä on eduksi
  • tarvittaessa jämäkkä ja käytännönläheinen, jotta osaat auttaa asukkaita käytännön asioissa ja valvoa, että kaikki asukkaat kunnioittavat sääntöjä ja muiden asukkaiden rauhaa.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.4.2019 osoitteeseen exchangestudents[at]hoas.fi.


Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle

Asiasanat