Hae Hoas hostiksi viimeistään 30.6.

7 kesäkuuta 2021

Hoas etsii Hoas hosteja pitämään huolta kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2021 - 31.5.2022 väliselle ajalle. Tavoitteena on neuvoa, olla läsnä ja luoda asumisviihtyvyyttä. Hostit toimivat vaihto-opiskelijoiden kohteissa Pasilan Junailijankujalla ja Kannelmäen Kitarajakujalla ja Klaneettitiellä.

Hoas hostit toimivat kummallakin alueella kahden hengen tiimeinä. Tiimien tehtävänä on toimia tutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Hoas hostit toimivat Hoasin ja vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilöinä auttaen heitä asumiseen liittyvissä kysymyksissä, sekä järjestävät yhteisiä tapahtumia asukkaille ja ylläpitävät Junailijankujan ja Kannelmäen Facebook-sivua.

Vastineeksi työtehtävästä saat korvauksen 300€/kk. Työtunteja kertyy noin 20-25 kuukaudessa. Saat myös kansainvälistä työkokemusta ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Työtehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla tai Klaneettitiellä 1.8.2021 - 31.5.2022. Hoas varaa hosteille asunnon talosta, mutta hostit maksavat vuokran itse.

Sinun tulisi olla

  • reipas, sosiaalinen, ja kansainvälisesti suuntautunut
  • organisointitaitoinen ja oma-aloitteinen
  • erinomainen englannin kielen taidoiltasi
  • Helsinkiä hyvin tunteva tutkinto-opiskelija
  • tottunut tiimityöhön, järjestökokemus esimerkiksi opiskelijajärjestöistä on eduksi
  • tarvittaessa jämäkkä ja käytännönläheinen, jotta osaat auttaa asukkaita käytännön asioissa ja valvoa, että kaikki asukkaat kunnioittavat sääntöjä ja muiden asukkaiden rauhaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.6.2021 osoitteeseen asukastoiminta[at]hoas.fi ja laita otsikkokenttään ’’Hoas host haku 2021 ja oma nimesi’’. Kerrothan hakemuksessa kummalle alueelle toivot pääseväsi.


Kategoriat

Asuvalle

Asiasanat