Etsitkö asuntoa kevääksi tai kesäksi? Hae kesäasuntoa!

8 joulukuuta 2020

Hoasilla on tarjolla kalustettuja asuntoja keväisin tammi-toukokuussa ja kalustamattomia asuntoja huhti-elokuussa.

Kalustettua asuntoa kevääksi ja kalustamatonta asuntoa kesäksi voi hakea kuka tahansa, jolla on väliaikainen työ tai opintoja pääkaupunkiseudulla. Opiskelijat, myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla opiskelevat, ovat ensisijaisia asunnon saajia.

 

Kalustettuja asuntoja kevääksi

Kalustettuja asuntoja tarjotaan keväisin tammi-toukokuuksi vaihto-opiskelijoille varatusta asuntokiintiöstä. Asunnoissa voi asua enintään 31.5. saakka. Kalustetuissa asunnoissa on peruskalusteet (sänky, patja, vaatekaappi, pöytä, tuoli, lamput).

Lue lisää kalustetuista asunnoista.

Lisätietoja antaa vaihto-opiskelijapalvelut exchangestudents[at]hoas.fi.

Kalustettujen asuntojen tarjonnan löydät vaihto-opiskelijoiden sivuilta (sivu englanniksi).

 

Kalustamattomia asuntoja kesäksi

Kesäasunnot ovat kalustamattomia huoneita ja asuntoja, jotka tarjotaan huhti-elokuuksi. Suurin osa kesäasunnoista on huoneita jaetussa asunnossa. Yksiöitä ei tarjota kesäasunnoiksi. Perheasuntoja on tarjolla erittäin vähän. Asunnoissa voi asua enintään 31.8. saakka. Asunnot sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun reuna-alueilla.

Lue lisää kalustamattomista kesäasunnoista

Lisätietoja antaa asumispalvelut asumispalvelut[at]hoas.fi

 

Kuinka haen?

Asuntoa voit hakea täyttämällä kesäasuntohakemuksen. Voit hakea kesäasuntoa vasta kun kesätyöpaikkasi tai kesäopintosi ovat varmistuneet. Voit vahvistaa vuokrasopimuksesi allekirjoittamalla sen sähköisessä palvelussa ja toimittamalla Hoasille pyydetyt asiakirjat annettuun määräaikaan mennessä. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet vahvistuksesi.

Hae kesäasuntoa


Kategoriat

Hakevalle

Asiasanat