Avainten noutaminen uuteen Hoas-kotiin

4 marraskuuta 2020

Koronaviruksen tarttumisen ja tartuttamisen ehkäisemiseksi Hoasin palvelukeskus Pohjoisella Rautatiekadulla on pääosin suljettu. Palvelemme ainoastaan asukkaita, joiden vuokrasopimus on alkamassa, ja jotka tarvitsevat avaimet uuteen Hoas-kotiinsa. 

Varaudu jonottamaan avaimia hakiessasi ja ota mukaan jotain tekemistä, pientä evästä, hyvää mieltä sekä ilmasta riippuen sateenvarjo, lapaset tai tuulitakki.

Avaimia voi hakea seuraavina aikoina:

Pe 27.11. klo 10-16 ja ma 30.11. klo 10-16. Jos olet tulossa hakemaan avaimia marraskuun puolella, tarkista etukäteen, että avaimesi ovat jo saatavilla.

Ti 1.12 klo 10-16 ja ke 2.12. klo 12-16.

Jos sinulla on hengitystieinfektio- eli flunssaoireita (yskä, nuha, kurkkukipu, lihassärky tai kuume) tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, valtuuta joku hakemaan avaimet puolestasi. Täytä valtakirja avainten noutoa varten.

Mikäli et pääse avaintenhakupäivinä hakemaan avainta, etkä pysty valtuuttamaan toista henkilöä noutamaan avaimia puolestasi, on sinun mahdollista varata aika avainten noutoon. Varattavia aikoja on tarjolla rajallisesti arkipäivisin kello 10-15.30 välillä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, mikäli tarvitse ajanvarauksen avainten noutoon.

Hoida kaikki muut Hoasilla asumiseen liittyvät asiat verkossa tai puhelimitse. Puhelinlinjat (09 5499 00) ovat auki:

ma klo 10-16
ti–to klo 12–16
pe klo 10–16

sekä joka kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä klo 10-16.

Sähköpostiosoitteet:

  • asumispalvelut@hoas.fi: asunnonhaku, vuokrasopimukset tai autopaikkojen vuokraaminen
  • maksut@hoas.fi: vuokrat ja vakuusmaksut
  • huolto@hoas.fi: kysymykset asunnon ja kiinteistön kunnosta tai huoneistotarkastuksista, vikailmoitukset vikailmoituslomakkeella

 

Jos avain unohtuu kotiin tai katoaa, käytä Securitaksen ovenavauspalvelua. Avaimen kadotessa, ole asiasta myös puhelimitse yhteydessä asumispalveluihimme, josta saat toimintaohjeet uuden avaimen saamiseksi.

Katso myös: Kun saavut Suomeen ulkomailta

Uusimmat koronatilanteeseen liittyvät uutiset hoas.fi/uutiset


Kategoriat

Asuvalle, Hakevalle

Asiasanat