Vi har updaterat våra dataskyddbeskrviningar

24 maj 2018

Din integritet är viktig för oss, därför har vi uppdaterat vår dataskyddspraxis till mera transparent. Mera information om hur vi hanterar dina personuppgifter i de olika skedena, då du är bostadsökande eller invånare hos oss, får du genom att kontrollera vår dataskyddsbeskrivning. Vi följer upp och uppdaterar secretesspolicyer för att försäkra att vi skyddar din integritet på bästa sättet.

Den 25.5.2018 träder dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft inom EU. Syftet med dataskyddsförordningen är att enskilda ska få bättre kontroll över sina personuppgifter samt att likrikta olika nationella lagstiftningar inom EU. Hoas följer kraven i förordningen vid behandling av personuppgifter. Hoas personal har lagbaserad tystnadsplikt och ändamålsenliga kontrakt med samarbetspartners.

Förutsättningen för att ett avtalsförhållande ska uppstå och ett hyresförhållande upprätthållas är att vi får nödvändiga personuppgifter av bostadssökanden och invånare. Hoas överlämnar inte personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Läs mera om hur vi behandlar personuppgifter.


Kategorier

För hyresgästen, För den sökande, Flytta

Stickord

dataskydd