Nya ettor och familjebostäder i Dickursby

25 november 2020

På adressen Vehkapolku 10 (Missnestigen 10) i Dickursby centrum färdigställs till Valborg 162 nya studentbostäder. Huset i åtta våningar har 149 ettor och 13 familjelägenheter.

Lägenheterna är trivsamma och moderna med ljusa ytor och vinylplankgolv. Varje lägenhet har fransk balkong. Alla hyresgäster har tillgång till de mångsidiga gemensamma utrymmena som ger möjlighet att läsa, umgås, se film, tvätta kläder och bada bastu.

Studenthuset på Vehkapolku ingår i ett helt nytt kvarter som omfattar flera nya bostadshus samt Dickursby nya kyrka. Läget intill Dickursby station ger garanti för god och mångsidig service och utmärkta kollektivtrafikförbindelser.

Uthyrningen har börjat – ansök nu om bostad i Dickursby

Uthyrningen av de nya bostäderna i Dickursby inleds nu och de första nya hyresgästerna kommer att kunna flytta in till Valborg 2021.

Om du är intresserad av att bo i detta nya hyreshus och du redan har en bostadsansökan som är i kraft kan du anmäla ditt intresse genom att fylla i formuläret för uppdatering av ansökan och välja punkten ” Uppdatering av ansökan”. Formuläret accepterar inte ett begynnelsedatum för hyresavtalet som ligger mer än fyra månader framåt i tiden. Ditt intresse för att hyra på Vehkapolku kan du därför anmäla i fältet för ”Ytterligare uppgifter”.

Nya bostadssökande kan lämna in bostadsansökan. Formuläret för bostadsansökan accepterar inte ett begynnelsedatum för hyresavtalet som ligger mer än fyra månader framåt i tiden och du ska därför anmäla ditt intresse för att hyra på Vehkapolku i fältet för ” Kommentarer och ytterligare information”.

Läs mer om lägenheterna på Vehkapolku

Hyra och areal per lägenhetstyp:

  • Ettor 24–30 m2 550-680e/mån.
  • Familjelägenheter 43,5–56 m2 790-890e/mån.

Kategorier

För hyresgästen, För den sökande

Stickord

bostadsansökan, bostadssökning, etta, familjebostad