Servinkuja 6

Otaniemi teekkarikylä, Espoo

Mellan

God (fastighetens allmänna skick)

Lägenheter

Väldigt populär fastighet, mycket sällan lediga bostäder.

Servinkuja 6 ligger på en fantastisk havsnära plats i Otaniemi i Esbo. Aalto-universitetet ligger på gångavstånd från fastigheten. Som område är det natursköna Otaniemi väldigt lugnt. Området har goda förbindelser till övriga Esbo och Helsingfors. 

Boende respons

Ge betyg
Betyg

15.1.2019
Rauhallinen kiinteistö Otaniemen hiljaisemmalla ja rauhallisemmalla puolella, ns. perhekylässä (vs. teekkarikylä). Asunnon kunto on hyvä ja siinä ei ole juuri muuta yleisesti moitittavaa kuin vanhanaikainen muovimatto lattiamateriaalina, sekä kylpyhuoneessa betonilattia. Hiljattain viihtyvyyskorjatuissa/remontoiduissa taloissa on siistit laminaattilattiat ja kylppärissä laatoitus, joita kaivattaisiin myös Servinkujalle. Vuokra on hyvässä tasapainossa asuntojen ominaisuuksiin nähden. Annoin vain neljä tähteä siksi, että talon saunaosasto on usein epäsiisti (likaiset lattiat, saunassa haisee vanha hiki yms), mikä on yleistä ainakin Hoasin Otaniemen kohteissa. Pesutupa sen sijaan on yllättävän siisti (asukkaista riippuvaista) ja pesulavuoroja on riittävästi per asukas. Myös kiinteistön ympäristöstä huolehditaan hyvin erityisesti talvella hiekotuksen ja aurauksen suhteen.
Mera
25.6.2018
Asunnot ovat hyväkuntoisia, siistejä, sijainti on loistava ja talo on suhteellisen hiljainen. Asunnoissa sekä kellarikomeroissa on tarpeeksi säilytystilaa tavaroille. Kaikinpuolin hintansa väärti. Ainoa miinus jonka keksin on lattiamateriaalina käytetty muovimatto.
Mera
25.6.2018
Servinkuja 6 asuntomme on loistokunnossa ja kiinteistö on hyvällä paikalla. Pysymme tässä niin kauan kuin pystymme.