Pitäjänmäentie 13

Pitäjänmäki, Helsinki

Mellan

Utmärkt (fastighetens allmänna skick)

Lägenheter

Väldigt populär fastighet, mycket sällan lediga bostäder.

Fastigheten ligger alldeles intill Sockenbacka tågstation och de allmänna trafikförbindelserna till exempel Helsingfors centrum är utmärkta. Fastigheten har ljudisolerade rum som passar speciellt för musikstuderande. På grund av miljön passar området också för barnfamiljer. I närheten ligger Talis friluftsområde med sina mångsidiga motionsmöjligheter.

Fastigheten har genomgått en trivsamhetsrenovering 2018. (Läs mer om renovering).

Boende respons

Ge betyg
Betyg

31.7.2019
Viihtyvyyskorjauksen jälkeen asunto ja yhteiset tilat ovat olleet erinomaiset. Asunnot ovat äänieristettyjä, mikä on luksusta ja naapurusto on rauhallista. Mitään ongelmia ei ole ollut.
18.7.2019
Viihtyvyysremontin myötä asunto muuttui paljon kivemmaksi. Sijainti on kiva ja rauhallinen. Olimme onnekkaita, kun saimme asunnon taaempaa, ei ihan pitäjänmäentien vierestä. Miinuksena perheasunnoissa ainakin on heikko äänieristys. Yläkerran äänet kuuluvat selkeästi. Asuntoihin kuuluu keskustelut ja myös valitettavasti kun yläkerrassa käydään vessassa. Perheasunnot ovat kivasti varusteltuja. Kylppäri on tilava. Ainoita viihtyvyyskorjauksen huonoja puolia kylppärissä on se, että kylppärinkaappi on paljon pienempi, eikä sinne enää mahdu kaikki kylppärin tavarat. Hinta-laatusuhde on hyvä ja sijainti lähellä juna-asemaa, josta pääsee keskustaan vartissa.
Mera
25.6.2018
Sijainti loistava. Talon ja alueen rauhallisuus hyvä. Talon kunto ihan hyvä mutta paranee varmasti peruskorjauksen yhteydessä. Todella mukava paikka asua jos haluaa asua lähellä luontoa mutta vain 15min matkan päässä Helsingistä.
Mera

Andra bostäder i området

Pitäjänmäki, Helsinki