Haahkakuja 5

Lauttasaari, Helsinki

Hög

God (fastighetens allmänna skick)

Exempel av lägenheter

Väldigt populär fastighet, mycket sällan lediga bostäder.

Fastigheten som ligger i centrum av Drumsö har tidigare använts bl.a. som skola och skötavdelning för sjukhus. Fastigheten har grundrenoverats och omplanerats för boendeanvändning. I husets två nedersta våningar har rum hyrts ut till Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö. Fastighetens centrala läge garanterar snabba transportförbindelser till Helsingfors centrum och till Esbo. I närheten finns även Drumsö friluftspark, som lockar till jogging i underbara havslandskap.

Boende respons

Ge betyg
Betyg

25.6.2018
Sijainti ja alue yleisesti ottaen ovat täydelliset. Ihanan rauhallinen ja lähellä palveluita, vuokrataso ei liian kova tähän kaikkeen nähden vaikka onkin hoasin hinnoilla suhteellisen kallis. Yksityiseen taas jos vertaa ovat yksiöt edullisia. Asuntojen kunto muuten hyvä, mutta muovimatot ja etenkin vessan vaaleanruskea ja tahriintunut muovimatto ovat inhottavat. Mattoja ei ole vaihdettu vuosiin ja ne ovat täynnä pinttynyttä likaa, etenkin suihkussa oleva matto on värkäytynyt mustaksi ja on luotaantyöntävä.
Mera
25.6.2018
Loistavalla paikalla metron sisäänkäynnin vieressä, keskustaan ja yliopistolle vain muutama minuutti matkaa. Rauhallinen kiinteistö ja sijainti.
25.6.2018
Lauttasaaren hoas-asunnot sijaitsevat erinomaisella paikalla ja ainakin meidän asunnossamme siisteystila on hyvä. Sauna mahdollisuus on plussaa. Toki lattiat voisivat olla esim. laminaattiparkettia muovimaton sijaan. Lisäksi parveke olisi suuri etu. Vuokrataso ok.
Mera