Voiko irtisanomisen perua?

Jos olet jättänyt irtisanomisilmoituksen ja saanut vahvistuksen irtisanomisesta, on vuokrasuhde päätetty ja asuntosi siirtynyt vuokrattavaksi eteenpäin. Jos kuitenkin haluaisit perua irtisanomisen ja jäädä asuntoon, ota välittömästi yhteyttä Hoasin asumispalveluihin puhelimitse.

Kun soitat asiakaspalveluumme, tarkistamme onko asunto jo tarjottu tai vuokrattu toiselle henkilölle. Jos asunto on edelleen vapaa, yleensä irtisanomisen voi perua. Hoas pidättää oikeuden olla perumatta irtisanomista.

Jos irtisanominen voidaan perua, pyydämme sinua ilmoittamaan toiveesi peruutuksesta vielä kirjallisesti sähköpostilla asumispalvelut(at)hoas.fi. Kaveri- ja perhesopimuksissa irtisanomisen peruutus tulee tulla kaikilta irtisanomisilmoituksen täyttäneiltä.

Kun vahvistuksesi saapuu, irtisanominen perutaan ja vuokrasopimuksesi voi jatkua entisten ehtojen mukaisesti. Irtisanomisen peruutuksesta veloitamme 42 euroa korvausvastuuhinnaston mukaisesti. Irtisanomisen peruutusta ei voi kumota, joten jos mielesi muuttuu peruutuksen suhteen, on sinun jätettävä uusi irtisanomisilmoitus.

Voiko Hoasin tekemän irtisanomisen perua?

Hoasin tekemää irtisanomista ei yleensä voi perua, sillä irtisanominen vuokranantajan puolelta tehdään vain painavin perustein (esimerkiksi koska opintosi ovat päättyneet). Jos tilanteesi kuitenkin muuttuu ja esimerkiksi saat tiedon pääsystä uuteen opiskelupaikkaan, ota välittömästi yhteyttä Hoasin asumispalveluihin. Tarkistamme irtisanomisen peruutusmahdollisuuden tapauskohtaisesti.