Muuttotarkastus

Huomaathan, että sopimusten päättyessä myös hallintaoikeutesi asuntoon päättyy. Näin ollen, kuunvaihteen jälkeen avaimet luovutettuasi et voi enää mennä asuntoon suorittamaan korjaustöitä tai siivoamaan asuntoa siivouskehotuksen mukaiseksi. Huolehdithan siis asunnon muuttokuntoon sopimuksesi ollessa yhä voimassa. Muuttopäiväsi on sopimuksen päättymisen jälkeinen seuraava arkipäivä eli jos sopimuksesi päättyy esimerkiksi lauantaina 30.6., muuttopäiväsi on maanantaina 2.7.

Huoneistotarkastaja tarkastaa asunnon mahdollisimman pian sopimuksen päättymisen jälkeen seuraavan kuun ensimmäisinä arkipäivinä. Ruuhkahuippuina kaikkien tarkastusten tekemiseen menee pidempään kuin muuttojen suhteen hiljaisina kuukausina.

Voit tarkastaa kuluvan kuun ennakko- ja muuttotarkastusten aikataulut Hoasin nettisivuilta.

Jos huoneistotarkastaja huomaa, että asunnon kunnossa on huomautettavaa, hän tekee tarvittavat korjaus- ja siivoustilaukset. Näiden puutteiden korjauksesta vastaa Hoasin yhteistyökumppani, eikä sinulle enää tarjota mahdollisuutta hoitaa puutetta kuntoon. Asunnon puutteiden korjauksesta voidaan laskuttaa sinua korvausvastuuhinnaston mukaisesti.