Avainten luovutuspäivä

Saat avaimet asuntoosi vuokra-ajan alkaessa ensimmäisenä arkipäivänä. Jos vuokra-aika alkaa viikonloppuna tai arkipyhänä, asunnon ja avainten hallintaoikeus alkaa seuraavana arkipäivänä. Voit noutaa avaimet myös myöhemmin.

  • Mikäli vuokrasopimuksesi alkaa esimerkiksi lauantaina, saat avaimet seuraavana maanantaina.

Vuokrasopimuksen alkaminen kesken kuukauden

Jos vuokrasopimuksesi alkaa kesken kuukauden voit noutaa avaimet vuokra-ajan alkua edeltävänä arkipäivänä.

  • Esimerkiksi jos vuokrasopimuksesi alkaa lauantaina 15.päivä, voit noutaa avaimesi perjantaina 14.päivä.

Avainten noutaminen aikaisemmin

Mikäli edellinen asukas on jo muuttanut pois asunnosta ja palauttanut avaimensa, voit noutaa avaimet jo sopimuksen alkua edeltävän kuukauden viimeisenä arkipäivänä.

  • Jos vuokrasopimuksesi alkaa esimerkiksi sunnuntaina ja edellinen asukas on jo palauttanut avaimensa, voit saada avaimesi edeltävänä perjantaina.

Jos haluat tiedon mahdollisesta aiemmasta avaintenluovutuksesta, tulee sinun olla yhteydessä Hoasin asumispalveluihin. Mikäli avaimet ovat noudettavissa aiemmin, voimme pyynnöstäsi lähettää sinulle tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostin heti kun edellinen asukas palauttaa avaimensa.

Huomaathan kuitenkin, että Hoas ei voi ennakoida avainten mahdollista aiempaa palautusajankohtaa, eikä myöskään tiedustele poismuuttavilta asukkailta avainten palautusajankohdasta uusien asukkaiden puolesta.