Viljo Sohkasen Katu 3

Jokiniemi, Vantaa

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Vaaleat pienkerrostalot ovat noin puolen kilometrin päässä Tikkurilan ja Hiekkaharjun asemista, sekä palveluista. Luonnonläheisellä alueella ulkoilumaastot ovat hyvät ja lähellä sijaitsee myös Hiekkaharjun golfkenttä. Tämä vehreä alue sopii hyvin esimerkiksi lapsiperheille.

Katso kohteen esittelyvideo YouTube-kanavaltamme

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

13.10.2019
Asuinalue rauhallinen (toki isompi tie vieressä mutta muuten tosi rauhallista), äänieristykset hyviä ja naapureista tai rappukäytävästä kuuluu hyvin harvoin mitään. Aunnot ovat siistejä laminaattilattioineen ja kaksio yhdelle on pohjaratkaisulta tosi hyvä, tilava ja kokoonsa nähden halpa! Juna-asemalle kävelee vajaa 10min, ainut miinus että matka Helsingin yliopistolle on pitkähkö ja lähimpään kauppaan n. kilometri.
Lisää
27.3.2019
Loistava sijainti, Tikkurilan asema ihan vieressä. Hyväkuntoinen ja nätti asunto, etenkin kylppäristä ja laminaattilattiasta plussaa. Kaksio yhdelle on ihanan tilava ja avara, pohjaratkaisu on hyvä. Lämmitys ja äänieristys kunnossa, asuinalue/taloyhtiö myös todella rauhallinen. Viihdyn!
Lisää
25.6.2018
Kunto ja ulkonäkö sisällä on erittäin hyvä. Sijainti on myös ihan hyvä, koska kiinteistö on niin lähellä Tikkurilan ja Hiekkaharjun asemia. Ainoastaan lähikauppaa olen kaipaillut.