Viljelijäntie 4-6

Malminkartano, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Hyvä saatavuus, asuntoja vapautuu usein.

Viljelijäntie 4-6 sijaitsee ainoastaan puolen kilometrin päässä Malminkartanon juna-asemalta. Alueena Malminkartano on maaseutumainen, ja alueelta löytyy useita puistoalueita ulkoilua varten. Myyrmäen ja Kannelmäen kauppakeskukset sijaitsevat pienen matkan päässä.

Viljelijäntin asunnot ovat pääosin pieniä perheasuntoja sekä yhdelle vuokrattavia kaksioita. Edullinen vuokrataso!

Katso kohteen esittelyvideo YouTube-kanavaltamme

Asunnot on kunnostettu vuonna 2016. Keittiön kaapistot ovat korkeakiiltoista valkoista ja tumman saarnen sävyä. Keittiön ja eteisen lattioissa on vinyylilaatta ja huoneistojen lattioissa laminaatti. Lisäksi talon porraskäytävien ja ulko-alueen viihtyisyyttä on parannettu. Talon on saanut kokonaisuudessaan faceliftin, jonka ansiosta yleisilme on raikas ja laadukas.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

03.5.2020
Siistejä ja kivasti rempattuja asuntoja! Kaappitilaa on kivasti ja pohja toimii. Sijainti on mainio: juna-asema, kaupat ja luonto lähellä. Talvella asunnot ovat viileitä ja naapureiden metelöinti kuuluu vähän turhankin hyvin. Vuokra on kuitenkin oikein sopiva ja aktiivisesta asukastoimikunnasta löytää seuraa ja tekemistä.
Lisää
19.1.2020
Ei valittamista, naapurit hiljaisia, julkiset kulkee ja kauppa lähellä. Suosittelen!!
24.6.2019
Todella hyvä vuokraan nähden. Kaikki palvelut lähellä, julkiset menevät jokasuuntaan ja luonnon välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat yleisilmeeltään siistejä ja Viljelijäntiellä on rauhallista asua. Erittäin hyvä!
Lisää