Viljelijäntie 4-6

Malminkartano, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Esimerkkejä asunnoista

Hyvä saatavuus, asuntoja vapautuu usein.

Viljelijäntie 4-6 sijaitsee ainoastaan puolen kilometrin päässä Malminkartanon juna-asemalta. Alueena Malminkartano on maaseutumainen, ja alueelta löytyy useita puistoalueita ulkoilua varten. Myyrmäen ja Kannelmäen kauppakeskukset sijaitsevat pienen matkan päässä.

Viljelijäntin asunnot ovat pääosin pieniä perheasuntoja sekä yhdelle vuokrattavia kaksioita. Edullinen vuokrataso!

Katso kohteen esittelyvideo YouTube-kanavaltamme

Asunnot on kunnostettu vuonna 2016. Keittiön kaapistot ovat korkeakiiltoista valkoista ja tumman saarnen sävyä. Keittiön ja eteisen lattioissa on vinyylilaatta ja huoneistojen lattioissa laminaatti. Lisäksi talon porraskäytävien ja ulko-alueen viihtyisyyttä on parannettu. Talon on saanut kokonaisuudessaan faceliftin, jonka ansiosta yleisilme on raikas ja laadukas.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

08.4.2021
Saunatilat ovat osittain remontoidut (katto uusittu ja seiniä maalattu) mutta enimmäkseen melko vanhat. Ilma ei vaihdu pukuhuoneissa tarpeeksi, vaan siellä on usein paha haju, jos muita saunojia on käynyt ennen omaa vuoroa. Vuoroja on kuitenkin hyvin tarjolla. Pyykkituvassakaan ilma ei taida vaihtua tarpeeksi sillä silmälasit huurustuvat kun sinne astuu. Pesukone 1 on melko turha sillä sen jotkut ohjelmat kestävät yli tunnin, joka on pyykkivuoron aika. Eri rapussa sijaitsevassa asunnossani ei ole ongelmia ilman vaihtumisen suhteen.
Lisää
08.4.2021
Kokonaisuutena ihan hyvä. Sijainti on hyvä, jos tykkää ulkoilla. Talojen vieressä on myös kiva pieni puisto, jossa sorsalampi. Helsingin keskustaan pääsee junalla ja bussilla n. 30 minuutissa. Ruokakauppaa ei ole aivan vieressä, mutta n. 600-800 m päässä kuitenkin. Asuntojen viimeisin remontti on valitettavasti ollut pintapuolinen, esimerkiksi keittiön kaappeja ei ole vaihdettu kokonaan vaan pelkät ovet niistä. Näin on saatu raikkaampi ilme, mutta valitettavasti kaapit ovat sisältä kulahtaneet, kellertyneet ja ainakin omissani on ajan ja aiempien asukkaiden myötä pinttynyttä likaa, joka ei meinaa millään lähteä. Kaappitilaa keittiössä kuitenkin on paljon. Jotakin on asunnossa uusittu ja jotakin jätetty. Yksi makuuhuoneen ovi on hyvin kellastunut myös. Vessan kalusteet on uudet, mutta seiniä eikä lattiaa ole kaakeloitu vaan ne ovat muovia. Lavuaari on kummallisen alhaalla, melkein polven korkeudella. Kylpyhuoneeseen ei käytännössä mahdu pesukonetta, vaikka liitäntä on. Eteisen ja makuuhuoneiden kaapit ovat uudet ja puhtaat. Keittiö on isoin murheenkryyni, sillä myös liesituuletin ja hella ovat hieman vanhat (en usko että niitä on vaihdettu 2016 rempassa) eivätkä entiset asukkaat ole pitäneet niitä kunnossa, joten puhdistus on erittäin haastavaa tässä vaiheessa kun lika on pinttynyt vuosien varrella. Ikkunat ovat harmillisen pienet, mutta ajavat asiansa, eikä asunto onneksi ole liian pimeä. Makuuhuoneiden laminaattilattia on hyväkuntoinen, mutta muun asunnon muovinen laminaattia muistuttava lattia on huonolaatuisen oloinen, sillä siinä on runsaasti naarmuja materiaalin ollessa huokoinen ja pehmeä. Lattia on myös asennettu niin että eräässä kohdassa kävellessä jalan alla rahisee kuin lattian alle olisi jäänyt hiekkaa ja ilmaa. Viihtyvyysremontti vaikuttaa siis vähän pintaremontilta jossa on haluttu saada asunnot näyttämään paremmilta mutta käytettävyyteen ei ole niin paljon panostettu. Mutta kun aloitin arvioni, kokonaisuutena ihan hyvä kohde. Edullinen vuokra. Naapurien äänet eivät kuulu liikaa.
Lisää
03.5.2020
Siistejä ja kivasti rempattuja asuntoja! Kaappitilaa on kivasti ja pohja toimii. Sijainti on mainio: juna-asema, kaupat ja luonto lähellä. Talvella asunnot ovat viileitä ja naapureiden metelöinti kuuluu vähän turhankin hyvin. Vuokra on kuitenkin oikein sopiva ja aktiivisesta asukastoimikunnasta löytää seuraa ja tekemistä.
Lisää