Selkämerenkatu 6

Jätkäsaari-Ruoholahti, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Esimerkkejä asunnoista

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Selkämerenkatu 6 sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Ruoholahden metroasemalta. Alue on liikenteeltään vilkas, ja Helsingin keskustaan pääsee nopeasti kävelemällä tai metrolla. Asuintalot muodostavat korttelipihan, joka tuo rauhallisuutta muuten eläväiselle asuinalueelle. Ruoholahden kanavarannat istutuksineen lisäävät alueen viihtyisyyttä. Alueen palvelut löytyvät kauppkeskus Ruoholahdesta. joka on lyhyen kävelymatkan päässä kiinteistöltä. Hoas omistaa tästä kohteesta ainoastaan 8 asuntoa.

Perustiedot

Alueen erityispiirteet

Lisätietoja

Hoas omistaa kiinteistöistä 8 asuntoa, muut asunnot ovat yksityisomistuksessa. Kiinteistön asukkaat voivat varata sauna- ja pesulavuoroja myös osoitteesta Santakuja 3.

Turvallisuus

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

03.2.2019
Kiinteistö on erittäin hyvällä sijainnilla, rauhallinen alue aivan Ruoholahden metroaseman ja kauppakeskuksen vieressä, keskustakin on kävelymatkan päässä. Plussaa: kaikilla soluasunnoissa omat jääkaapit (tilava yhteinen pakastin), parveke, kaksi vessaa, omat huoneet tilavat. Mukava naapurusto. Miinusta: asunnon yhteistiloista ei oltu pidetty kovin hyvää huolta, mutta silloin tällöin kutsuessani HOASin korjaajan he tulivat korjaamaan vikoja (esim. irronneet lattialistat, huoneen seinän maalaus). Lähtiessäni asunnosta 2017 sinne tuli kylpyhuoneremontti, minkä jälkeen kylppäritilat olivat kuulemma hienot. Pesutupa ja saunavuorot olivat maksullisia, mutta huoneistoon pystyi asentaa oman pesukoneen. Vuokra oli melko korkea pelkästä soluhuoneesta.
Lisää
25.6.2018
Rauhallinen, lähellä Helsingin keskustaa sijaitseva kerrostalo, jossa suurin osa asukkaista työssäkäyviä ihmisiä. Kivenheiton päässä Ruoholahden metroasemalta. 2017 remontoitu kylpyhuone. Huonoja puolia ovat maksullinen pyykkitupa ja sauna, sekä korkea vuokra huomioiden että kyseessä on soluasunto.
Lisää
25.6.2018
Kiinteistö sijaitsee todella hyvällä sijainnilla ja asuinalue on rauhallinen sekä turvallinen. Kylpyhuone on todella laadukas, koska se on juuri remontoitu täysin. Vuokrataso on todella ideaalinen sijainnin ja asunnon kunnon ottaessa huomioon. Huonona puolena pisteitä laskee se, että keittiön kalusteet ovat todella vanhoja, kuten liesituuletin ja jääkaapit. Jääkaapin sisällä on pakastelokero, mikä ei kuitenkaan toimi kunnolla, joten jääkaapin lämpö vaihtelee ja ruoat kostuvat siellä ollessaan ja menevät nopeammin pilalle. Pakastinlokero myös jäätyy joka kerta heti umpeen, vaikka sen sulattaa. Yleisissä tiloissa on satunnaisia jälkiä seinässä, mutta seinät ovat pääosin siistit. Lattianrajassa olevat listat sen sijaan ovat aivan irtoamispisteessä ja haljenneita. Yleisvaikutelma on kuitenkin hyvä kiinteistössämme ja monesti talossamme naapureita käytävällä tai hississä näkiessä moikkataan automaattisesti. Kiinteistö on todella mukava ja rauhallinen ja siinä asuu moni perheitä ja vanhempia ihmisiä myös, koska vain muutama asunto on HOASin.
Lisää