Rörstrandinkatu 3

Arabia-Toukola, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Esimerkkejä asunnoista

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Merellinen Rörstrandinkatu on viihtyisä kohde Helsingin Toukolassa. Merenranta on vain kivenheiton päässä kiinteistöltä, ja rannan tuntumassa oleva Toukolan rantapuisto luo puitteet maisemallisille kävelyretkille. Alueelta pääsee nopeasti ympäri Helsinkiä niin busseilla kuin raitiovaunuillakin. Lähimmät palvelut löytyvät kauppakeskus Arabiasta, joka on vain kävelymatkan päässä kiinteistöltä. Alueelle leimallista on taide, joka näkyy taloyhtiöissä, korttelipihoilla ja viheralueilla.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

25.10.2020
Todella rauhallinen ja mukava paikka hyvällä sijainnilla. Asunnot hyvässä kunnossa ja merenrannan kävelyreitit lähellä.
22.9.2019
Sijainti on ihanteellinen. Hyvät yhteydet keskustaan, ja samalla erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Olen tyytyväinen asuntoni pohjaan, myös kunto on hyvä lukuun ottamatta melko huomaamattomia jälkiä pinnoissa. Asunto on myös todella valoisa ja avara isojen ikkunoiden ansiosta. Tähän asti talossa on ollut rauhallista, naapurista ei kuulu juurikaan elämisen ääniä. Miinusta kiinteistön epäsiisteydestä, käytävillä usein roskia ja paljon näkyvää pölyä. Siivousta tulisi ehdottomasti lisätä rapuissa. Miinusta myös muovimattolattiasta. Kaiken kaikkiaan kuitenkin todella miellyttävä kohde!
Lisää
19.7.2019
Olen viihtynyt yksiössäni loistavasti, Arabia on ihana paikka asua! Julkinen liikenne on loistava – ratikkapysäkille vain 300m, bussipysäkillekään ei hirveästi enempää. Alue on viihtyisä, käytännössä takapihalla sijaitseva liikuntapuisto tarjoaa loistavat puitteet harrastamiseen, puhumattakaan rannassa kulkevasta kävelyreitistä. Asunto on hyväkuntoinen, ei toki aivan uusimmasta päästä, mutta suurempia puutteitakaan ei ole. En voi kuin suositella, täältä asunnon saanti on kuin lottovoitto!
Lisää