Rälssintie 16

Malmi-Pukinmäki, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Hyvä saatavuus jaetuissa asunnoissa, huoneita vapautuu usein.

Vaaleat Rälssintie 16:n kerrostalot sijaitsevat Pukinmäen juna-aseman ja Kehä I:n vieressä. Asuinalueena Pukinmäki on tiivis, mutta viihtyisä uusien ja iäkkäämpien kerros- ja omakotitalojen yhteisö. Palvelut keskittyvät Pukinmäen aseman lähistölle. Alueella on useita puistoalueita, jotka keskittyvät läheisen Vantaanjoen ympäristöön. Alueelta löytyy myös hyvin valaistut pyörätiet.

Katso kohteen esittelyvideo:

Katso video Hoas alueesta Malmi-Pukinmäki:

 

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

22.5.2019
Tilava ja siisti asunto ja äänieristys hyvä, paitsi viereiseen asuntoon. Sijainti kätevä mutta ei rauhallinen, osassa rapuista ei piitata toisten yöunista.
30.3.2019
Rauhallinen alue, upeat lenkkeilymahdollisuudet jokimaisemissa unohtamatta Pikkukosken uimarantaa. Hyvät yhteydet busseilla, junalla ja autolla. 1,5 km päässä Malmilla kaikki tarvittavat palvelut Prismasta kuntosaliin. Miinusta kerhohuoneen ja pyykkituvan nuhjuisuudesta.
Lisää
20.2.2019
Kohtalaisen rauhallinen talokompleksi hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Miinuksia tulee pesutuvasta (huonokuntoiset koneet, jokin oli jatkuvasti rikki) ja ajoittain yleisten tilojen siisteydestä. Soluhuoneiden äänieristys on ihan kohtalainen mutta herkkäuninen voi tarvita korvatulppia jos kämppisten vuorokausirytmi ei osu yhteen. :)
Lisää