Myrttitie 2

Malmi-Pukinmäki, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Myrttitie 2:n vaaleat, kolmikerroksiset pienkerrostalot sijaitsevat lähellä Pukinmäen juna-asemaa. Taloyhteisö on pieni, kiinteistö koostuu ainoastaan 37 asunnosta. Lähistöllä sijaitsee useita puistoalueita, jotka kutsuvat lenkkeilemään. Alueelta löytyvät peruspalvelut. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa.

Kiinteistössä on valmistunut vuonna 2016 viihtyvyyskorjaus, jonka aikana on kunnostettu keittiön kaapistot sekä vaatekaapit. Lattiat on uusittu vinyylilankulla. Lisäksi talon porraskäytävien ja ulko-alueen viihtyisyyttä on parannettu. Talo on saanut kokonaisuudessaan faceliftin, jonka ansiosta yleisilme on raikas ja viihtyisä.

Katso video alueesta:

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

26.7.2019
Asunnon pinnat uudet ja siistit. Sijainti on hyvä ja alue viihtyisä ja rauhallinen. Kaikki palvelut tosi lähellä: Alepalle kävelee 5 min, Malmin Prismaan/Lidliin/Citymarkettiin 15 min, keskustaan junalla 15 min. Äänieristyksessä parantamisen varaa, ainakin yläkerran äänet kuuluvat alapuolelle. Häkkikomerot, pyöräkellarit ja -telineet kaipaisivat inventaariota ja romujen hävitystä. Monet asunnoista ovat pimeitä, koska ikkunat varjopuolella tai edessä jotain varjostavaa (esim. Puita tai piharakennuksia). Toisaalta asunnoissa on sen seurauksena viileämpää. Vessa on tosi ruma pintamateriaaleiltaan (ei kaakeleita, en tiedä käytetyn materiaalin nimeä). Sisustuksen kannalta ei myöskään ole kovinkaan käytännöllistä, että asuntoa halkoo vino seinä: se estää huonekalujen sijoittelua seinän viereen ja aiheuttaa hukkaneliöitä. Asunnon yleisilmeen siisteys, hyvä sijainti ja viihtyisä ympäristö yhdistettynä edulliseen vuokraan (nettisivujen 590 e/kk sijaan tosin kaksio on 601 e/kk) tekee Myrttitiestä kivan ja kannattavan paikan asua.
Lisää
08.2.2019
Hiljainen paikka, täydellisten kulkuyhteyksien varrella!
25.6.2018
Suhteellisen hyvä asunto. Pinnat ovat hyvässä kunnossa ja muutenkin asunto on hyvä. Toki kämppiksistä johtuen vähän törkyistä silloin tällöin. Neljä tähteä siksi, koska suihkun lattian kaato on heikohko. Vesi tykkää kerääntyä laajalle alueelle lattialle. "Parvekkeen" ovesta en enempää mainitse, kun sitä ei koskaan käytetty(lukkopesä tms pienesti viallinen ollut sisäänmuutosta asti). Kyseessä siis myrttitien soluasunto Helsingissä.
Lisää