Kyyhkysmäki 2

Leppävaara-Lintuvaara, Espoo

Keskitaso

Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Esimerkkejä asunnoista

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Punatiiliset, kolmikerroksiset pienkerrostalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Leppävaaran keskustasta. Asuinalue sijaitsee Vallikalliolla luonnonläheisessä miljöössä. Vallikallion alue on väljästi rakennettua ja alueelle ominaista ovat sen matalat kerrostalot. Sijainti sopiikin hyvin esimerkiksi lapsiperheille. Leppävaarasta on hyvät kulkuyhteydet niin bussilla kuin junallakin. Leppävaaran keskustasta löytyy kattava valikoima palveluita.

Kiinteistöllä on valmistunut vuonna 2017 viihtyvyyskorjaus, jonka aikana asunnoissa on kunnostettu keittiön kaapistot sekä vaatekaapit. Lattiat on uusittu vinyylilankulla. Lisäksi talojen yleisten tilojen viihtyisyyttä on parannettu. Kiinteistö on saanut kokonaisuudessaan faceliftin, jonka ansiosta yleisilme on raikas ja viihtyisä.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

26.7.2020
Olemme olleet todella tyytyväisiä asuntoon (perheasunto). Kunto on ollut hyvä, toki elämisen jälkiä näkyy , mutta ei häiritsevästi. Ylimmässä kerroksessa naapurien äänet eivät ole kuuluneet häiritsevästi. Sijaisee viihtyisällä alueella, lähellä junarataa ja kauppakeskusta. Hyvät kulkuyhteydet.
Lisää
25.6.2018
Hyvä kuntoiset asunnot, hyvin hoidetut pihat sekä yhteiset tilat ja loistavat yhteydet.
25.6.2018
Isokokoinen yksiö, hyvä kuntoinen ja toimiva pohjaratkaisu. Hyvällä sijainnilla, vaikkakin iso tie aivan parvekkeen vieressä. Ympäristö on viihtyisä ja kaikki palvelut tarpeeksi lähellä.