Kettutie 19

Herttoniemi, Helsinki

Korkea

Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Herttoniemessä Siilitien metroasemalta noin 300 metrin päässä sijaitsevassa kuusikerroksisessa talossa on 117 yksiötä ja 13 perheasuntoa.

Lähellä sijaitsevan metron sekä vierestä kulkevien bussilinjojen ansiosta kulkuyhteydet sekä itään, Helsingin keskustaan että Viikin suuntaan ovat erittäin kätevät. Esimerkiksi Myllypuron ja Viikin kampuksille pääseekin kulkemaan varsin helposti.

Kiinteistön läheisyydessä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet; Herttoniemen urheilupuistoon on vain puoli kilometriä, Majavatien kuntoiluun soveltuvat portaat löytyvät kilometrin päästä ja merenrantaankin pääsee kävellen.

Alueen toisen metroaseman, Herttoniemen, alueelta löytyvät laajat arjen palvelut ja kahden minuutin metromatkan päässä Itäkeskuksesta suuri Itiksen kauppakeskus ja sen ympäristö moninaisine palveluineen.

Katso YouTube-kanavaltamme yksiön ja perheasunnon esittelyt.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

27.4.2020
Ihanin paikka missä olen asunut. Hiljainen paikka lähellä metroasemaa. Muutaman sadan metrin päässä alkaa kävelyreitit vanhankaupunginlahden vierusta kohti viikkiä. Ihanaa vanhaa metsää ja merenrantamaisemia. Kuntoportaat lähellä, ja hauskan näköisiä vanhoja taloja ja puistoja. En olisi uskonut että Herttoniemi voisi olla näin kiva paikka asua. Juuri sopivan rauhallinen ja luonnonläheinen mutta silti pääsee nopeasti keskustaan.
Lisää
07.4.2020
Upouudet asunnot ovat avaria ja valoisia. Talo on rauhallinen ja siisti sekä on sijaintinsa puolesta aivan loistavalla paikalla. Metrolle on lyhyt matka, jolloin keskustaan pääsee helposti ja nopeasti. Alueella on upeat ulkoilumaastot - luonnon helmaan pääsee muutamassa minuutissa. Alueelta löytyy myös kaikki tarvittavat palvelut. Olen ollut asumiseen erittäin tyytyväinen!
Lisää
19.2.2020
Aivan ihana talo, talo on aivan hiljainen, ei kuulu mitään ääniä asuntoon. Talo sijaitsee loistavalla paikalla, alue on ihanan rauhallinen sekä loistavat kulkuyhteydet! Sekä itse asunto on ihana.