Juustenintie 3

Malminkartano, Helsinki

Esimerkkejä asunnoista

Hyvä saatavuus, asuntoja vapautuu usein.

Malminkartano on Länsi-Helsingissä sijaitseva puistomainen alue. Useat viheralueet ja 90 metriin kohoava Malminkartanonhuippu luovat ulkoilijalle monipuolisen ympäristön, jossa liikkua. Kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Malminkartanon juna-asemalta, josta pääsee Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa. Lähellä on myös Myyrmäen ja Kannelmäen monipuoliset palvelut.

Katso kohteen esittelyvideo YouTube-kanavaltamme

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

03.5.2020
This must be one of the best living solutions in Helsinki for its' price. The train station and main road Vihdintie with its' bus traffic to the city is not far away. There are shops, a library and a public health centre near by. There's a small room where you can leave your bike if you don't want to leave it out overnight. There's a sauna and a washing room. The building is in a pretty good shape. Obviously, it being an older building, the ventilation system isn't excellent. It's bit damp. Especially the bathrooms, there was also a tiny bit of mold in mine. I'm just pointing it out so that if you have severe asthma or allergies, you might want to consider this. But other than the dampness, it was great!
Lisää
07.3.2020
Huoneiston kunto on tarpeeksi hyvä opiskelijalle, vuokra on halpa ja vedestä, internetistä tai sähköstä ei tarvitse erikseen maksaa! Saunavuorot ja pyykkivuorot on helposti varattavissa ja ne ovat ihan tarpeeksi siistissä kunnossa. Ainoa moite on se, että pyykinpesukoneet ovat liian usein olleet vuoron perään rikki (kerran kahdenkin viikon ajan vain yksi pesukone oli toiminnassa) ja yleisiä tiloja ei tulla huoltamaan niinkään usein.
Lisää
25.6.2018
Sijainti itselle ok. Talo on vanhanaikainen, ja voisi olla siistimpi. Vuokra on erittäin alhainen ja se on ihanaa. Yleisesti kaikki toimii ok, huolto saatu paikalle nopeasti esimerkiksi lauantai-iltana, mikä on hyvä.
Lisää