Itämerenkatu 12

Jätkäsaari-Ruoholahti, Helsinki

Keskitaso

Hyvä (kiinteistön yleinen taso)

Esimerkkejä asunnoista

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Nämä korkeat, vaaleat kerrostalot sijaitsevat aivan Ruoholahden metroaseman läheisyydessä. Kiinteistöltä pääsee kätevästi niin Helsinkiin kuin Espooseenkin Länsimetron valmistuttua. Alueena Ruoholahti on eläväinen ja liikenne on vilkasta. Kuitenkin kanavarannat istutuksineen tuovat miljööhön viihtyisyyttä. Lähistöltä löytyy myös kauppakeskus Ruoholahti. Hoas omistaa Itämerenkadun kiinteistöstä ainoastaan 16 asuntoa.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

03.2.2019
Sijainti on loistava ja vuokra on siihen ja asunnon kokoon nähden edullinen. Perheasunto on iso, pohja on tosi hyvä, kaappitilaa on hyvin ja tiski- ja pyykkikoneen saa. Asunnon kunto on kuitenkin heikohko, olisi päivityksen tarpeessa. Pinnat ovat vanhanaikaisia, wcssä ei ole kaakeleita eikä allas- tai peilikaappia. Muovimatto on läikikäs ja kuoppainen, lattialistat irtoilevat siellä täällä. Kaapinovet alkavat olla huonossa kunnossa. Parveke on iso muttei lasitettu, ja porrasrapun ikkunoista näkee suoraan parvekkeelle. Asunnossa on järjettömän kuuma kesällä. Häkkivarasto on kokonaan toisessa rapussa, jonne täytyy kulkea ulkokautta, joten se on harmillisesti täysin turha eikä tule käytettyä. Talossa on paljon muitakin asukkaita kuin Hoasin asukkaita, eikä Hoasin tarjoamista palveluista ole siten tietoa. Ilmeisesti sauna ei ainakaan ole ilmaiseksi käytettävissä.
Lisää
25.6.2018
No glass on balcony, poor surfaces on floors and bathroom
25.6.2018
Kiinteistön sijainti ja pohjaratkaisu ovat hyviä. Asunnon pintamateriaalit ovat kuluneet ja lämmitys ja ilmanvaihto ovat erittäin huonoja. Talvella asunnossa on todella kylmä ja kesällä erittäin kuuma ja tunkkainen ilma. Ilmanvaihtokanavista myös kuuluu äänet sisäpihalta ja saunatiloista.
Lisää