Hyväntoivonkatu 6

Jätkäsaari-Ruoholahti, Helsinki

Korkea

Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Asuntotyypit

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Kiinteistö on osa innovatiivista Sukupolvienkorttelia. Korttelia ovat olleet kehittämässä Aalto-yliopisto, Tekes, ARA, Ympäristöministeriö ja Helsingin kaupunki. Korttelissa toteutuu uudenlainen kaupunkiasumisen muoto, joka yhdistää opiskelijat, lapsiperheet ja seniorit. Sukupolvienkortteli tarjoaa monipuolisia palveluita. Kuntosali, verstas, musiikkihuone, näyttämötila Stage, pesula, hienot asukastilat ja saunatila terasseineen ovat asukkaiden käytössä. Alati kehittyvä Jätkäsaari tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita kasvaessaan. Alueelle on muun muassa suunnitteilla päiväkoteja ja kouluja. Jätkäsaaresta pääsee keskustaan kätevästi sekä jalkaisin että raitiovaunulla.

Perustiedot

Turvallisuus

Alueen erityispiirteet

Jätkäsaaressa on innovatiivinen putkikeräysjärjestelmä, joka tuo huipputeknologian jätehuoltoon. Jätteet sujahtavat hetkessä maanalaista putkistoa pitkin keräysasemalle.

Lisätietoja

Asukkaiden pesula sijaitsee Setlementtiasuntojen talossa ja varaukset PNT-Mobilen kautta.

Asukasarviot

Arvioi kohde
Yleisarvosana

06.4.2020
Sijanti ja kunto erinomaisia. Vuokrataso sijaintiin nähden hyvä. Yleistunnelmaltaan myös hyvä varsinkin kun lähimmät rakennustyömaat eivät enää ole suoraan ikkunan takana.
23.9.2019
Modernit viihtyisät asunnot ja todella hyvät yhteistilat! Nyt kun kaikki ympärillä olevat rakennukset ovat valmistuneet rakennusmelusta ei ole haittaa ja sijainti on erinomainen. Pyörällä pääsee Kamppiin n. 5min ja parin minuutin kävelymatkan päässä 24/7 alepa 👌
Lisää
25.6.2018
Kohtuullisen hyvä sijainti, joskaan Jätkäsaari ei ole alueena kovin viihtyisä. Vuokrataso hieman liian korkea. Asunnon kunto erittäin hyvä ja plussaa mm. kuntosalista sekä hyvistä saunatiloista!