Hoas

Hoas lyhyesti

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas kertoo opiskelijayhteisön voimasta. Kaikki alkoi siitä, kun 16 Helsingin seudun opiskelijajärjestöä löi hynttyyt yhteen, kokosi pienen pääoman ja suuren pankkilainan. Näin perustettiin Hoas, jonka tavoitteena on vuodesta 1969 lähtien ollut tarjota edullisia vuokra-asuntoja opiskelijoille. 50 vuodessa pienestä alkupääomasta on kasvanut yli 70 miljoonan euron liikevaihto ja noin 9700 asuntoa opiskelijoille. Hoasilla työskentelee vakinaisesti yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, vuokraamisen, isännöinnin, rakennuttamisen ja taloushallinnon ammattilaista.

Hallinto

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön tarkoituksena on pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien alueella toimivien peruskoulun jälkeisten oppilaitosten opiskelijoiden asuntotilanteen helpottaminen rakennuttamalla tai hankkimalla ja ylläpitämällä vuokra-asuntoja tarpeellisine lisätiloineen. Säätiön toimintaa ohjaavat ja siihen osallistuvat erilaiset hallinnolliset elimet ja tahot kuten valtuuskunta, hallitus, toimitusjohtaja sekä asumisen yhteistyöelin.

Hoas lukuina

Hoasilla on yli 9700 asuntoa, joissa asuu lähes 19000 asukasta. Asukaskunta on kansainvälistä, sillä eri kansallisuuksia on noin 150. Hoasin asuntojen keskivuokra on 13,06 euroa per neliö. Liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa ja toimistossa työskentelee vakituisesti 66 henkeä.

 

Vastuullisuus

Hoas noudattaa keskeisiä säännöksiä, ohjeita ja periaatteita, jotka lisäävät kestävän kehityksen toteutumista. Vaadimme vastuullisuutta myös kumppaneiltamme.

Hoasin arvot

Vastuullisuus, oikeudenmukaisuus, yksilön huomioon ottaminen, avoimuus ja turvallisuus ovat Hoasin toimintaa ohjaavat arvot.

Tietosuoja

Sivusto on tarkoitettu Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön asiakkaiden ja sidosryhmien yksityiseen, ei kaupalliseen, käyttöön. Käyttämällä www-sivustoa ja sen palveluja, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Sivuston käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Töihin Hoasille

Hoasilla työskentelee vakinaisesti yhteensä yli 60 asiakaspalvelun, vuokraamisen, isännöinnin, rakennuttamisen sekä taloushallinnon ammattilaista. Työnantajana tarjoamme turvallisia työsuhteita, viihtyisät työskentelyolosuhteet, asianmukaiset työvälineet ja kattavat työterveyshuoltopalvelut. Edistämme henkilöstön tasa-arvoa, luomme mahdollisuuksia kehittyä työssä, kasvattaa ammatillista osaamista ja osallistua Hoasin toiminnan kehittämiseen.

Liiketilat