Kalustetut kevätasunnot

Hoasilla on tarjolla kalustettuja asuntoja keväisin tammi-toukokuussa. Asuntoa voi hakea kuka tahansa, jolla on esimerkiksi kesätyö- tai opiskelupaikka pääkaupunkiseudulla tai kehyskunnissa. Opiskelijat ovat ensisijaisia asunnon saajia.

Kevätasunnot ovat kalustettuja huoneita jaetussa asunnossa ja yksiöitä. Asunnot tarjotaan vaihto-opiskelijoille varatusta asuntokiintiöstä. Asuntotyyppien esittelyt ja vuokrat löytyvät vaihto-opiskelijoiden sivuilta (sivu englanniksi). Suurin osa kevätasunnoista ovat huoneita jaetussa asunnossa. Yksiöitä on tarjolla vähemmän.

Asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa). Voit tutustua asuntojen sijanteihin tarkemmin nettisivuillamme. Asunnoissa on peruskalusteet. Kalustelistan näet alta.

  • Kalustetuissa asunnoissa vakuusmaksu on asuntotyypistä riippumatta 500 €.
  • Sopimukset tehdään vähintään yhdeksi kalenterikuukaudeksi.
  • Asunnoissa voi asua enintään 31.5. saakka.

Hae asuntoa kesäasuntohakemuksella

Sekä kalustettuja asuntoja tammi-toukokuuksi että kalustamattomia asuntoja huhti-elokuuksi voi hakea kesäasuntohakemuksella.

Asuntohakemuksen voi täyttää enintään 4 kuukautta ennen toivottua muuttopäivää ja vasta kun kesätyöpaikka tai kesäopiskelupaikka on varmistunut. Hakijalle pyritään tarjoamaan asuntoa kesätyöpaikan tai kesäopiskelupaikan läheisyydestä ja/tai hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. Kesäasuntohakemuksella on mahdollista saada vain yksi asuntotarjous.

Lisätietoja saat Hoasin vaihto-opiskelijapalveluista exchangestudents[at]hoas.fi.