Näin haet kämppisasuntoa

Hoasin Kämppishaku auttaa kaverin etsimisessä ja sieltä voit löytää myös jo Hoasin kämppisasunnossa asuvia, jotka etsivät uutta kämppistä vapautuneeseen huoneeseen. Kämppisasuntoa hakiessasi voit ilmoittaa, mikäli sinulle sopii, että kämppäkaverisi voivat olla eri sukupuolta itsesi kanssa.

Kämppisasuntoa voi hakea kolmella eri tavalla:

  1. Hae asuntoa kämppishausta löytämäsi kaverin kanssa
  2. Hae asuntoa jo tuntemasi kaverin kanssa
  3. Hae yksin vapautuvaa huonetta kämppisasunnosta

Voit siis hakea huonetta kämppisasunnosta joko uuden kaverin kanssa tai ennestään tuntemasi kaverin kanssa. Sinulla on myös vaihtoehtona hakea yksin vapautuvaa huonetta kämppisasunnosta. Jokainen kämppisasuntoon hakeva jättää oman asuntohakemuksen.

Jos haet asuntoa kämppishausta löytämäsi kaverin kanssa, täytätte kukin oman asuntohakemuksen. Valitkaa hakemuksella hakevanne asuntoa kaverin kanssa ja syöttäkää kämppishausta saamanne koodi sille varattuun kenttään.

Samoin jos haet asuntoa jo tuntemasi kaverin kanssa, jokainen hakija jättää oman asuntohakemuksensa. Päättäkää kuitenkin kuka teistä jättää hakemuksen ensimmäisenä. Tämä on tärkeää, sillä ensimmäisenä hakemuksensa jättävä luo hakemuksen avulla teille yhteisen koodin, jolla voitte hakea yhdessä kämppisasuntoa. Kun jokainen teistä on jättänyt asuntohakemuksen, voidaan teidät yhdistää hakemuksillanne olevien koodien avulla.

Jos haet yksin kämppisasunnosta vapautuvaa huonetta, jätä oma asuntohakemus. Mikäli sinulla on jo tiedossa Hoasin kämppisasunnosta vapautuva huone, ilmoita tulevien Hoas-kämppistesi nimi hakemuksen lisätietokentässä. Voit myös hakea yksin vapautuvia huoneita kämppisasunnoista.

Haen asuntoa kämppishausta löytämäni matchin kanssa

Kämppisasuntoa voit hakea täyttämällä asuntohakemuksen Hoasin nettisivuilla. Jos sinulla on jo asuntohakemus, voit päivittää hakemustasi hakemuksen päivityslomakkeella.

Valitse asuntohakemuksella "minulla on jo kämppis" ja kirjoita kämppishausta saamasi koodi sille varattuun kohtaan.

Haen asuntoa jo tuntemani kaverin kanssa

Mikäli olet löytänyt kaverisi muualta, voitte luoda itsellenne oman koodin asuntohakemuksen "luo kämppiskoodi" –toiminnolla. Toimikaa näin:

  • Ensimmäisenä asuntohakemuksen jättävä luo teille yhteisen kämppiskoodin, jonka avulla hakemuksenne yhdistetään
  • Kannattaa huomioida, että koodissa on sekä isoja että pieniä kirjaimia.
  • Ensimmäisen hakijan kannattaa antaa koodi heti muille, jotta myös muut pääsevät jättämään asuntohakemukset.
  • Muut hakijat jättävät omat hakemuksensa, valitsevat "minulla on jo kämppis" käyttävät samaa koodia sille varatussa kentässä "kämppiskoodi".

Jos kriteerinne eivät kohtaa, on hyvin mahdollista, että Hoasilla ei ole tarjota teille toiveidenne mukaista kämppisasuntoa. Kannattaa siis jutella muiden hakijoiden kanssa ennen hakemusten jättämistä.

Jos olet teistä ensimmäinen hakija, luo kaveriporukallenne yhteinen hakukoodi hakemuksen avulla. Muista ottaa koodi ylös ja antaa se myös muille hakijoille. Näin Hoasilla osataan yhdistää hakemuksenne.

Jokainen hakija saa hakemuksensa hyväksymisestä sähköpostilla vahvistuksen.

Sinulla voi olla voimassa kerrallaan vain yksi asuntohakemus kämppisasuntoon. Jos siis haluat hakea uuden kaverin kanssa, voit ilmoittaa hakemuksen päivityslomakkeella uuden kaverin nimen. Ilmoitathan kavereillesi, jos muutat hakemustasi. Jos sinulla on jo voimassaoleva asuntohakemus, voit päivittää hakemustasi hakemuksen päivityslomakkeella.