Milloin sopimus on vahvistettu?

Allekirjoitettuasi vuokrasopimuksesi tarkistamme lähettämäsi asiakirjat. Jos asiakirjat ovat kunnossa, lähetämme sinulle vahvistuksen vuokrasopimuksen hyväksymisestä sähköpostitse. Jos olet allekirjoittanut vuokrasopimuksen sähköisessä palvelussa pääset sähköpostin linkistä kirjautumaan sähköiseen palveluun, josta löydät allekirjoitetun vuokrasopimuksen, vuokratilisiirron ja uuden asukkaan pikaoppaan. Huomioithan, että vuokrasopimus voidaan vahvistaa vain, jos kaikki pyydetyt asiakirjat on toimitettu määräaikaan mennessä.

Tarkistamme mm. asumisoikeutesi toimittamiesi opiskelutodistusten perusteella. Jos sinulla ei ole asumisoikeutta, saamasi asuntotarjous voidaan joutua perumaan.

Vuokrasopimus sitoo molempia osapuolia, kun hakija on toimittanut kaikki vaaditut asiakirjat ja vuokranantaja on ne hyväksynyt. Vuokrasopimuksen vahvistamisen jälkeen sopimusta ei voi perua, vaan sopimus on tarvittaessa irtisanottavissa noudattaen lakia asuinhuoneiston vuokrauksesta (AHVL 52 §).

Saamasi asuntotarjous koskee ainoastaan tarjouksella ilmoitettua asuntoa. Asuntotarjouksen voi hyväksyä tai hylätä - sitä ei voi vaihtaa toiseen asuntoon.