Välimerenkatu 5

Jätkäsaari-Ruoholahti, Helsinki

High

Excellent (general condition of the property)

Apartment types

Very popular property, very rarely available apartments.

Välimerenkatu 5 is situated in the still developing Jätkäsaari. This seaside location includes a passenger ferry port, several park areas and modern office buildings. Jätkäsaari is a part of downtown Helsinki, and the centre of Helsinki is easy to reach on foot or by tram.

Tenant reviews

Rate
Rating

01.4.2020
Asuinkokemukseni 4,5 vuoden ajalta tässä osoitteessa on ollut loistava! Sijainti asunnolla on aivan mahtava, K-Market alakerrassa ja Alepa noin 50 metrin päässä tien toisella puolella. Raitiovaunupysäkki myös lähes rakennuksen edessä. Yhteiskeittiö on tilava ja viihtyisä. Itse asunto on kunnoltaan erinomainen, laminaattilattia luo tasokkuutta ja kylpyhuonekin on tilava. Viiden tähden sijasta annan neljä, sillä kiinteistössä esiintyy melko paljon sokeritoukkia.
More
24.2.2020
Sijainniltaan erinomainen, urbaani alue meren äärellä. Kaksi pientä kauppaa (Alepa ja K-Market) aivan vieressä. 7 ja 9 sporilla pääsee todella nopeasti keskustaan. Taloyhtiö on rauhallinen ja hyvässä kunnossa. Huoneisto on siisti ja tarpeeksi hyvin varusteltu ja soluhuone tarpeeksi iso. Vuokra on kokonaisuuteen nähden todella kohtuullinen.
More
03.6.2019
Täydellinen sijainti ja ihana uusi talo. Talvisin tosi kylmää, mutta se on ilmeisesti kaikkien HOAS-kämppien ongelma. Alue on fantastinen ja turvallinen.