Väinö Auerin Katu 13

Koskela-Kumpula, Helsinki

Excellent (general condition of the property)

Examples of floor plans

Very popular property, very rarely available apartments.

This property is set next to a park-like forest in the Kumpula campus area. The buildings are close to the Kumpula outdoor pool and allotment garden. They are within walking distance of the services offered by the Arabia shopping centre.

Tenant reviews

Rate
Rating

20.11.2020
Ihan kiva pienen pieni koppi. Tosi lähellä kaikkea ja hyvät bussiyhteydet, lähellä tosi kiva puisto. Mukava paikka asua muuten mutta kesällä on järkyttävän kuuma ja talvella tuntuu viima koko kämpässä, johtunee _valtavasta_ lattiasta kattoon ikkunasta. Näiden lisäksi ainut oikea ongelma varmaan asunnossa on ollut se että keittiössä ei ole oikeastaan tilaa tehdä mitään. Pinnat hieman kulahtaneet sieltä täältä, lattiassa kolhuja yms.
More
06.10.2020
Mäeltä on hienot näkymät ja täällä on ollut ihanaa asua. Asuntojen tunnelmallisuutta haittaavat rumat muovimatot. Ei muuta moitittavaa!
25.6.2018
Moderni kiinteistö erinomaisella sijainnilla rauhallisella alueella, vuokra edullinen, asialliset naapurit, monipuoliset palvelut lähellä. Asunto hyväkuntoinen, pinnat voisi uusia perusparannuksessa ehkä lähivuosina.
More