Rälssintie 16

Malmi-Pukinmäki, Helsinki

Average

Good (general condition of the property)

Apartment types

Good availability in shared apartments, rooms often available.

The light-coloured apartment blocks of Rälssintie 16 are located next to the Pukinmäki train station and Kehä I ring road. As a residential area, Pukinmäki is a compact but pleasant community of new and old apartment blocks and houses. The services are centred around the Pukinmäki station. There are many parks in the area, mostly around the Vantaanjoki river. The neighbourhood also has well lit cycle paths.

Check out a video of the property:

Video of the area Malmi-Pukinmäki:

Tenant reviews

Rate
Rating

22.5.2019
Tilava ja siisti asunto ja äänieristys hyvä, paitsi viereiseen asuntoon. Sijainti kätevä mutta ei rauhallinen, osassa rapuista ei piitata toisten yöunista.
30.3.2019
Rauhallinen alue, upeat lenkkeilymahdollisuudet jokimaisemissa unohtamatta Pikkukosken uimarantaa. Hyvät yhteydet busseilla, junalla ja autolla. 1,5 km päässä Malmilla kaikki tarvittavat palvelut Prismasta kuntosaliin. Miinusta kerhohuoneen ja pyykkituvan nuhjuisuudesta.
More
20.2.2019
Kohtalaisen rauhallinen talokompleksi hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Miinuksia tulee pesutuvasta (huonokuntoiset koneet, jokin oli jatkuvasti rikki) ja ajoittain yleisten tilojen siisteydestä. Soluhuoneiden äänieristys on ihan kohtalainen mutta herkkäuninen voi tarvita korvatulppia jos kämppisten vuorokausirytmi ei osu yhteen. :)
More