Pietari Kalmin katu 1

Koskela-Kumpula, Helsinki

High

Excellent (general condition of the property)

Examples of floor plans

New student apartments in the vibrant heart of Helsinki University Kumpula campus area. Pietari Kalmin katu 1 offers carefully designed homes and good housing services. The range of apartment types is diverse, including studio apartments, family, roomie and shared apartments. Some of the apartments have stunning views of downtown and Linnanmäki and some apartments on the top floors have views to the beautiful Vanhankaupunginselkä bay area.

Tenants will have a wide range of common spaces: sauna area, lounges, storage compartments and laundry room. For the car you can book a place in the warm parking hall.

Check out videos of a studio and of a shared apartment on our YouTube channel.

Tenant reviews

Rate
Rating

02.5.2020
Osassa asunnoissa merinäköala, palvelut lähellä, hienot uudet saunatilat ja vapaita saunavuoroja on, toimiva pesutupa jossa ei ole ruuhkaa eli pärjää ilman omaa konetta, talossa parkkihalli ja lisäksi kadunvarsilla runsaasti ilmaista pysäköintitilaa (harvinaista näin lähellä keskustaa), useita hissejä eli helppo muuttaa, erittäin hyvä äänieristys, mitään ei kuulu naapurista eikä kadulta. Kun ikkunat on auki niin melun tieltä kuulee hyvin, mukavat naapurit, häkkivarasto tuo lisää säilytystilaa, pyöräkellarissa aina tilaa, hyvä rappujen ja saunojen siivoustaso sekä piha pidetään hyvässä kunnossa eri vuodenaikoina. Hinta-laatusuhde 5/5
More
16.12.2019
Alun ongelmien jälkeen todella mukava asua tässä talossa. Hyvä varustelu asunnossa ja asunnot ovat hienoja. Lisäksi asuntojen äänieristys erittäin hyvä. Ainut selkeä miinus on, että kohde on neliövuokrahinnaltaan HOASin kallein kohde. Edelleen markkinahintoihin verrattuna suhteellisen edullinen asua, mutta muihin Hoasin kohteisiin todella hintava.
More
19.7.2019
Paras sijainti, kaupat, luonto, ja harrastusmahdollisuudet lähellä. Ratikkaa tai bussia ei montaa minuuttia tarvitse odottaa, kun niitä tulee melkein jatkuvalla syötöllä. B-rapussa ei naapureita hirveästi kuulu eikä näy, eli erittäin rauhallista. Pesulassa on riitävästi koneita ja saunat ovat viihtyisiä ja uuudentuoksuisia. Huono puoli on se, että uudessa talossa hajoilee ovenkahvat, autotallin ovi, ilmanvaihto, lämmitys jne. eli säätämistä on kuukausittain ellei viikoittain. Varmaan muutaman vuoden päästä tilanne on jo parantunut.
More