Intiankatu 21

Koskela-Kumpula, Helsinki

Examples of floor plans

Very popular property, very rarely available apartments.

This property is centrally located in the Kumpula campus area. The Kumpula area is idyllic and green, and only a short distance from the centre of Helsinki. The neighbourhood features Kumpula outdoor pool and an allotment garden. The property is within walking distance of the Arabia shopping centre. The apartments are cooled by an automatic ventilation system.

Tenant reviews

Rate
Rating

28.2.2021
+ hyvät kulkuyhteydet + siisti asunto + yksiöt tilavia ja asunnossa järkevä pohja + sopivasti säilytystilaa + kohtalaisen hyvä äänieristys - asunto on talvella kylmä - ensimmäisen kerroksen asunnot melko pimeitä
More
28.12.2019
Oikein kiva talo asua. Asunto on sopivan kokoinen yksiöksi ja mielestäni pohjaratkaisu on ihan toimiva. Asunossa suhteellisen iso vessa ja keittön kaappeja lukuunottamatta melko vähän säilytystilaa; kaksi kapeaa kaappia ja siivouskaappi. Asuntoon mahtuu kuitenkin oma lipasto/kaappi hyvin, joten sinänsä säilytys ongelmaa ei ole. Mukava ympäristö ja hyvät kulkuyhteydet. Huippu kohde, kunhan hinnat ei nouse enempää!
More
23.11.2019
Loistava sijainti sympaattisessa Kumpulassa! Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja Pasilaankin vain 10 minuutin bussimatka. Ihania ulkoilumahdollisuuksia ja esimerkiksi Lammassaari on kävelymatkan päässä. Yksiö on tarpeeksi suuri ja hyvässä kunnossa. Ruskeat muovimatot ja vessan kaakelit laittaisin mielelläni vaihtoon asunnon muuten ollessa hyvinkin uuden näköinen. Keittiö on sijoitettu hieman omituisesti ja ahtaasti muuten suureen asuntoon. Vessan koosta laittaisin puolet vaikkapa vaatehuoneeksi, sillä säilytystilaa olen kaipaillut lisää. Olen viihtynyt yksiössä nyt kolme vuotta ja tästä on saanut laitettua mukavasti oman näköisen ja kotoisan. Hauskat pitkät ikkunat tuovat asuntoon mielenkiintoa ! Opiskeluajalle oikein sopiva yksiö.
More