Keittiön varusteet

Kaikissa Hoasin asunnoissa on jääkaappi, mutta kaikissa ei ole pakastinta. Jos asunnossa ei ole pakastinta, ei Hoas asenna sinne sellaista. Kaikissa Hoasin asunnoissa on liesi, mutta minikeittiöllissä yksiöissä ei ole uunia.

Jääkaapin, pakastimen, uunin ja lieden puhtaanapito kuuluu asukkaan vastuulle. Myös uunin, jääkaapin ja liesituulettimen lampun vaihto kuuluu asukkaalle. Jos jääkappi, uuni tai liesi ei yllättäen toimi, kannattaa aina ensin varmistaa, ettei sulake ole palanut. Myös sulakkeen vaihtaminen on asukkaan vastuulla.

Hoasin asuntoihin ei lähtökohtaisesti, muutamaa marginaalista poikkeusta lukuun ottamatta, kuulu mikrot. Jos olet juuri muuttanut asuntoon ja asunnossa on mikro, jonka haluat vietävän pois, täytäthän asiasta vikailmoituksen. Asuessasi jaetussa asunnossa varmistathan ennen vikailmoituksen jättämistä, ettei mikro kuulu jollekin toiselle asukkaalle. Jos pidät mikron, on sen rikkoutuessa sinun vastuullasi joko korjauttaa tai oikeaoppisesti hävittää mikro. Muistathan, että Hoas ei huolla asukkaiden hankkimia kodinkoneita.