Kalustetarjoukset

Hoasin asukkaana sinulla on mahdollisuus hankkia kotiisi kalusteita Iskusta Hoas-tarjouksilla. Kampanjan valikoimasta löytyy erilaisia tarpeellisia kalusteita sängyistä sohviin, valaisimiin sekä erilaisiin pöytiin ja tuoleihin. Valikoimassa saattaa esiintyä toisinaan varastotilanteen mukaisia muutoksia.

Pääset tutustumaan valikoimaan ja tilaamaan haluamasi kalusteet Iskun sivuilta.

Käytä rekisteröityessäsi ja tilausta tehdessäsi oppilaitoksesi sähköpostiosoitetta. Jos et ole vielä saanut sähköpostiosoitetta käyttöösi, tee tilaus toisella sähköpostilla ja lähetä välittömästi tilauksen jälkeen Iskulle kopio vuokrasopimusvahvistuksestasi osoitteeseen verkkokauppa[at]isku.fi.

Voit tilata tuotteet verkkokaupasta suoraan kotiin. Kuljetuskustannukset määräytyvät valitun toimitustavan sekä tilausosoitteen mukaan ja vaihtelevat 5-55 euron välillä. Lopullisen toimituskustannuksen näet tilauksen yhteydessä valitessasi toimitustapaa. Tuotteet voidaan toimittaa myös veloituksetta lähimpään Iskun myymälään, mutta tällöin tilaus on tehtävä suoraan myymälässä. Tarjoukset ovat voimassa myös myymälöissä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin, tilaukseen tai toimitukseen liittyen, ole yhteydessä Iskuun sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa[at]isku.fi tai puhelimitse verkkokaupan asiakaspalveluun 010 195 010 (9-16).