Internet

Suurimmassa osassa Hoasin asuntoja on Telian Internet-liittymä. Asuntoihin, joissa on Telian Internet-liittymä, kuuluu maksuton 50 Mbit:in yhteysnopeudella toimiva Hoasnet.

Kullekin vuokrasopimukselle kuuluu yksi liittymä ja tämä koskee myös perheasuntoja. Liittymään kuuluu viisi (5) sähköpostilaatikkoa.

Telia tarjoaa Hoasin asukkaille myös mahdollisuuden nostaa laajakaistan nopeutta edullisesti. Tutustu myös muihin Telian palveluihin.

Jos sinulla on ongelmia Hoasnettisi kanssa, otathan suoraan yhteyttä palveluntarjoajaasi. Hoas ei näe liittymän tietoja tai tilaa, joten emme pysty antamaan tarkempia tietoja asiaa koskien.

Hoasnetin käyttöohjeet

Laajakaistan käyttöönottoa ja käyttöä varten tarvitset Ethernet verkkokaapelin (RJ-45) sekä henkilötunnuksesi tai Hoasin asiakasnumerosi (löytyy vuokrasopimuksestasi, H + kuusi numeroa). Mikäli haluat jakaa yhteyden, saatat tarvita VDSL2-modeemia. Lisätietoa saat palveluntarjoajalta.

Kytke koneesi datapistorasiaan verkkokaapelilla. Kun kytket koneesi Ethernet-verkkosovittimeen ja avaat selaimen, päädyt automaattisesti Telia Kodin Netin aloitussivulle. Mikäli selain ei automaattisesti avaa aloitussivua, kirjoita internet-osoitteeksi osoiteriville mikä tahansa osoite ja päädyt kyseiselle sivulle.

Hoasnetin käyttöönotto- ja rekisteröitymisohjeet

Voit hankkia langattoman tukiaseman, jos haluat käyttää Internet-yhteyttä langattomasti tai jos useampi asukas haluaa käyttää samaa liittymää. Tukiasema tulee suojata rekisteröitymistunnuksella.

Hoasin kiinteistöt, joissa ei ole Telian Internet-yhteyttä

Alle listatuissa kiinteistöissä Internet-liittymän tarjoaja ei ole Telia. Liittymän tarjoajan voi tarkistaa talosivulta.