Internet

Hoasin asukkaana saat ilmaisena lisäpalveluna käyttöösi nettiyhteyden Hoas-kodissasi. Nettiliittymän käyttö on maksutonta, ainoastaan verkkokaapeli ja halutessaan myös reititin on hankittavat itse.

DNA:n Hoasnet

Lähes kaikissa Hoas-kodeissa on DNA:n maksuton 200M/20 Mbit:in yhteysnopeudella toimiva Hoasnet (poikkeuksena Otaniemi sekä Juusintie). Kullekin vuokrasopimukselle kuuluu yksi liittymä, myös perheasunnoissa.

Laajakaistan käyttöönottoa ja käyttöä varten tarvitset Ethernet verkkokaapelin (RJ-45). Kytke koneesi datapistorasiaan verkkokaapelilla. Liittymän käyttämiseksi palveluun ei tarvitse rekisteröityä. Voit hankkia langattoman tukiaseman, jos haluat käyttää nettiyhteyttä langattomasti tai jos useampi asukas haluaa käyttää samaa liittymää. Yhteys on kytketty ainoastaan yhteen asunnon (/soluhuoneen) datapistokkeista.

Lisätietoja: dna.fi/hoas

Ole vikatilanteissa yhteydessä DNA:n vikailmoitusnumeroon 0800 300 500. Kerro olevasi Hoasin asukas ja käytössäsi on DNA:n toimittama Hoasnet. Katso myös ohjeistuksemme vikatilanteisiin.

Trinet Otaniemessä

Osoitteissa Jämeräntaival 9, Jämeräntaival 10, Jämeräntaival 11, Servin Maijan tie 3, Servinkuja 5 ja Servinkuja 6 käytössä on Otaniemen alueverkko Trinet. Katso lisätietoja: https://verkko.ayy.fi/

Toimi vikatilanteissa Trinetin sivulta löytyvän ohjeistuksen mukaan. https://verkko.ayy.fi/problems.html.

Juusintiellä Telian Hoasnet

Juusintiellä maksuton Hoasnet toimii Telian yhteydellä. Laajakaistan käyttöönottoa ja käyttöä varten tarvitset Ethernet verkkokaapelin (RJ-45) sekä asukasnumerosi.

Katso tarkempi kytkentäohje tästä.

Ole lisäkysymyksissä ja vikatilanteissa yhteydessä suoraan Teliaan (löydät Telian asiakastuen yhteystiedot täältä).