Ovenavauspalvelu

Ovenavauspalvelu on tarkoitettu takaamaan sinulle pääsy asuntoon siinäkin tapauksessa, että avain ei olisi tilapäisesti hallussasi (avain on kadonnut tai olet unohtanut avaimen esimerkiksi sisälle asuntoon). Ovenavauksen voi tilata vain asunnossa virallisesti Hoasilla kirjoilla oleva asukas. Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi näyttämällä kuvallista, virallista henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa esim. passi tai henkilötodistus.

Useimmissa Hoasin kiinteistöissä ovenavauspalvelusta vastaa Securitas (poikkeukset alla). Voit tilata ovenavauksen soittamalla Securitaksen numeroon 020 491 2962*. Securitas lähettää sinulle laskun vartijan ovenavauksen yhteydessä antaman palvelusopimuksen mukaisesti.

Palvelun hinta on 27 euroa ja se tulee maksaa Securitaksen sinulle lähettämällä laskulla. Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteys Securitakseen. 1.1.2021 alkaen ovenavauspalvelun hinta on 30 euroa. 

Ovenavauslasku kannattaa maksaa ajoissa. Mikäli et maksa laskua eräpäivään mennessä, siirtyy sen periminen Hoasille ja Hoas laskuttaa erääntyneestä ovenavauspalvelusta 53 euroa. (Tämä sisältää Securitaksen Hoasilta perimän laskun 47 euroa sekä 6 euron käsittelykulun.)

*Puhelun hinta 0204-alkuiseen yritys-puhelinnumeroon on kiinteän verkon liittymästä Suomessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelinliittymästä Suomessa 8,35 snt/puhelu +17,17 snt/min. Ulkomailta tavallinen ulkomaanpuheluhinta. (Sonera - soittajahinnat 1.1.2013 alkaen.)

Ohjeet ovenavauslaskuihin ja niiden maksamiseen liittyen.

Ovenavaus uudelle asukkaalle

Uusi asukas voi tarvittaessa saada ovenavauksen ennen vuokrasopimuksensa virallista alkua näyttämällä vartijalle allekirjoitettua avaintenluovutussopimusta sekä printattua vahvistusta vuokrasopimuksesta.

Ovenavaus jälleenvuokralaiselle

Hoas toimittaa jälleenvuokralaisten tiedot suoraan Securitasille ovenavausta varten. Tästä johtuen on hyvin tärkeää toimittaa jälleenvuokraussopimus ajoissa Hoasille, jotta tiedot ovat Securitasilla ovenavausta varten.