Asukastoiminta pähkinänkuoressa

Kerhohuone on käytettävissä illanistujaisiin, naapureiden ruokakulttuuriin tutustuminen kokkikurssilla, yhteisiä kuntosalivarusteita, retkiä, juhlia, talkoita, joogausta kerhohuoneella, kaupunkiviljelylaareja pihalla – näitä kaikkia ja paljon muuta mahdollistaa aktiivinen asukastoimikunta

Asukastoiminta on asukkaiden yhteistoimintaa, joka perustuu lakiin yhteishallinnosta vuokrataloissa. Jokainen asukastoimikunta on jäseniensä näköinen ja toiminta muotoutuu sen mukaan, mitä asukkaat toivovat ja järjestävät kiinteistön ja määrärahojen tarjoamissa puitteissa. Asukastoimikunnan kautta saa mahdollisuuden tutustua naapureihin ja myös muiden kiinteistöjen asukastoimikuntiin. Jos asukastoiminta kiinnostaa, niin olethan yhteydessä oman kiinteistösi asukastoimikuntaan, jonka yhteystiedot löydät toimikuntien omilta sivuilta.

Asukaskokous

Asukastoimikunta valitaan vuosittaisessa asukaskokouksessa, jonka kutsuu koolle Hoas. Asukaskokoukset pidetään alkuvuodesta ja asukastoimikunnan toimikausi kestää aina seuraavaan valintakokoukseen saakka. Jokainen jäsen on mukana asukastoiminnassa omien vahvuuksiensa ja jaksamisensa sallimissa rajoissa. Olet asukkaana tervetullut mukaan asukastoimintaan milloin tahansa!

Oman talon asukastoiminta asukkaille

Oman kiinteistösi asukastoimintaan liittyvissä asioissa, kuten tulevat tapahtumat ja kerhohuoneen varaus, kannattaa olla suoraan yhteydessä omaan asukastoimikuntaan. Yleisistä asukastoiminnan asioista voi olla yhteydessä Hoas Asukastoimintaan, asukastoiminta[at]hoas.fi kuten myös silloin, jos kiinteistöllä ei ole aktiivista asukastoimikuntaa.

Vinkkejä asukastoiminnan organisoimiseen

Vertaistukea asukastoimikunnan tehtäviin on saatavilla Hoas Asukastoiminta / Hoas tenant activity -Facebook-ryhmässä, jonne jokainen asukastoimikuntalainen voi liittyä.