Tukkitie 18 asukastoimikunta / tenant committee

Kiinteistön asukastoimikunta vastaa tämän sivuston päivittämisestä.

Tämä sivu on tarkoitettu asukastoimikunnan viestintäkanavaksi. Lisätietoja asukastoiminnasta ja valmiita lomakepohjia löydät nettisivujemme asukastoiminta-osiosta.

 

Property's tenant committee is responsible for updating this website.

This website is meant for communication between tenants. More information about tenant activity and template forms can be found on Hoas website's tenant activity section. 

Asukastoimikunta 2018-2019/Tenant committee 2018-2019

Puheenjohtaja, määrärahavastaava/Chair, responsible of founds:

Milla-Maarit Rantanen

milla-maarit.rantanen@helsinki.fi

Sihteeri, avainvastaava/Secretary, resposible of keys:

Noora Suomalainen

noora.suomalainen@helsinki.fi

Kerhohuone

C-talossa on kerhohuone, jonka asukkaat voivat varata. Kerhohuoneessa on biljardipyötä, pingispöytä ja erilaisia pelejä. Huonessa on myös pieni keittiö. Kerhohuoneen saa varattua lähettämällä sähköpostia avainvastaavalle.

Kerhohuoneessa on ompelukone jonka saa käyttöönsä ottamalla yhteyttä asukastoimikunnan jäseneen. Pelejä saa myös lainaan ottamalla yhteyttä yhteen toimikunnan jäseneen.

Clubroom

Tenants can reserve the clubroom in house C. In the clubroom there is a pool table, a ping-pong table and different games. There is also a small kitchen. The clubroom can be reserved by sending an e-mail to the person responsible of keys.

In the clubroom there is a sewing machine one gets access to by contacting one of the tenant committee members. The games can also be borrowed by contacting one of the committee members.

Tapahtumat

14.9.2019  klo 17.00, kerhohuone  Uusien ilta

Tapahtumassa uusilla ja vanhoilla asukkailla on mahdollisuus tutustua toisiinsa (tarkempi ohjelma päätetään myöhemmin). Asukastoimikunta hankkii juomia ja naposteltavaa osallistujille.

19.-20.10.2019 klo 12.00 Syystalkoot

Talkoissa siivotaan piha ja rappukäytävät lehdistä ja roskista. Talkootyöt aloitetaan lauantaina ja niitä jatketaan tarpeen mukaan sunnuntaina. Osallistua voi yhtenä tai molempina päivinä. Asukastoimikunta järjestää ruokaa ja juomaa talkoolaisille.

24.10.2019 klo 19.00 Asukastoimikunnan kokous

Events

14.9.2019  17.00, clubroom  Newcomer evening

In the event new and old tenants have the chance to get to know each other (exact program will be decided later). The tenant-commettee buys drinks and snacks for participants.

19.-20.10.2019 12.00 Autumn working-bee

In the working-bee we will clean the yard and stairways from leaves and trash. Work will be started on Saturday and will be continued on Sunday if needed. You can participate on one of the days or on both days. The tenant-committee buys food and drinks for participants.

24.10.2019 19.00 Tenant-commettee meeting