Silmupolku 1 asukastoimikunta / tenant committee

Kiinteistön asukastoimikunta vastaa tämän sivuston päivittämisestä.

Tämä sivu on tarkoitettu asukastoimikunnan viestintäkanavaksi. Lisätietoja asukastoiminnasta ja valmiita lomakepohjia löydät nettisivujemme asukastoiminta-osiosta.

 

Property's tenant committee is responsible for updating this website.

This website is meant for communication between tenants. More information about tenant activity and template forms can be found on Hoas website's tenant activity section.

Tervetuloa Silmupolulle ja mukaan asukastoimintaan!

Asukastoiminnan avulla jokainen asukas pääsee oikeasti vaikuttamaan talon asioihin ja se on luonteva tapa tutustua naapureihin. Sen kautta pääset myös varaamaan kerhohuonetta tai lainaamaan sieltä shampanjalaseja tai vaikka jäätelökonetta. Järjestämme vuosittain yleensä kevät- ja syystalkoot pihajuhlien kera, sekä perinteiset pikkujoulut. Asukkaiden kiinnostuksen mukaan olemme käyneet myös keilaamaassa, järjestäneet askartelu- ja leffailtoja, sekä pyrkineet lisäämään kierrätystä ota/jätä-viikon avulla.

Onko sinulla ideoita? Osallistuminen on helppoa, sen kun tulet mukaan kokouksiimme. Kokoukset pidetään kerhohuoneella, joka sijaitsee talon parkkipaikan puoleisessa päädyssä. Lapset ovat myös tervetulleita!

Asukastoimikunta tiedottaa kokouksista ja ajankohtaisista asioista rappujen ulko-ovilla sekä Facebook-ryhmässä "Silmupolku 1 - Knoppstigen 1". Liity heti! ;)

T: Asukastoimikunta

Silmupolun asukastoimikunta

SILMUPOLUN ASUKASTOIMIKUNNAN HALLITUS
KAUDELLA 2017 – 2018

Puheenjohtaja: Matleena Knuuti, matleena.knuuti@gmail.com

Sihteeri: Hanna Aine

Määrärahavastaava: Tatu Torppa

Tiedotusvastaava: Venla Niskanen

Avainvastaava: Ruut Luukkonen, ruut.luukkonen@gmail.com

 

 

Kerhohuoneen avaimia kannattaa kysellä avainvastaavalta.

 

Kokouspöytäkirjat

Asukastoimikunnan ajankohtaisiin kokouspöytäkirjoihin ja määrärahatilanteeseen voi tutustua tästä: Vuoden 2017 asukastoiminta Silmupolulla.

Kerhohuone

Kerhohuone on kaikkien Silmupolku 1:n asukkaiden yhteinen tila. Se löytyy parkkipaikkojen puoleisesta päädystä. Huoneella järjestetään asukkaiden yhteisiä tapahtumia, talkoita, juhlia, kerhoja jne. asukastoimikunnan ja asukkaiden toimesta.

Kerhohuoneen varauskalenteri

Asukastoimikunta on päättänyt sähköistää kerhohuoneen varauskalenterin. Voit pyytää varausoikeutta asukastoimikunnan avainvastaavalta tai osoitteesta: silmupolku.asukastoiminta(at)gmail.com