Hae asukasisännäksi! (viim. 10.5.)

21 huhtikuuta 2017

Pidätkö yhteisöllisestä asumisesta? Kiinnostaako kansainvälisyys?
- Tule asukasisännäksi/emännäksi!

Hoas etsii asukasisäntää/-emäntää (Hoas host) pitämään huolta vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2017-31.5.2018 välisellä ajalle. Tavoitteena on lisätä neuvontaa, läsnäoloa ja asumisviihtyvyyttä 220 vaihto-opiskelijan kotitalossa Pasilan Junailijankujalla. Asukasisännät ja -emännät toimivat kahden hengen tiiminä. Tiimin tehtävänä on toimia tuutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Toisin sanoen isännät ja emännät ovat läsnä Junailijankujalla, kertovat Hoasille mahdollisista pulmista, auttavat vaihtareita pienissä kodin askareissa, järjestävät yhteisiä tapaamisiltoja asukkaille sekä kertovat talon tapahtumista Junailijankujan Facebook-sivulla.

Vastineeksi isännöinnistä saat roppakaupalla hyvää mieltä ihmisten auttamisesta sekä korvauksen 300€/kk. Tehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla 1.8.2017-31.5.2018 - Hoas varaa hostille asunnon talosta, mutta host maksaa vuokran itse.

Sinun tulisi olla

  • reipas, sosiaalinen ja kansainvälisesti suuntautunut
  • erinomainen englannin kielen taidoiltasi (toisen kahdesta isännästä toivotaan osaavan myös sujuvaa suomea)
  • jo jonkin aikaa Helsingissä asunut tutkinto-opiskelija
  • tiimityöhön tottunut; järjestökokemus esimerkiksi opiskelijajärjestöistä on eduksi
  • tarvittaessa jämäkkä ja käytännönläheinen, jotta osaat auttaa muita asukkaita käytännön pulmissa ja valvoa, että kaikki asukkaat kunnioittavat sääntöjä ja muiden asukkaiden rauhaa

Lähetä hakemus 10.5.2017 mennessä osoitteeseen saara.widenas[at]hoas.fi.